Wednesday, May 06, 2009

[Tagged] - Aku Ditagged Oleh Sarah

Kene tag dgn Sarah.. da lama rsnya tak kena tag2 nih.. layankan je ar...


The questions are :


1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


ok..done

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

sarah - bini kpd kamil, ibu kpd Suri..
perkataan favorite dia - 'tak kisah'..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)

1. single but not available..

2. aktif bersukan terutamanya futsal dan boling

3. kipas-susah-mati FaraFauzana..

4. ske tangkap gambo.. xtau sjk bl minat photography
tq to Kak Ira coz give me the 1st chance to involve in diz world~

5. aku ske travelling.. Tempat idaman yg blom dijejaki - Old Trafford~

6. Aku tak ske makan Durian, bau Durian..

7. Panas baran!

8. Aku sayangkan famili aku! Ayah, Ummi, Kak Yong, Kak Yi, Matt, Qusam, Qayyim n Danial!

9. I Love My Friends~!

10. Aku peminat Manchester United~! M.U. M.U~

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. kak esah
2. pejal
3. skyways
4. iejat
5. matt
6. yong~

sekian...

6 comments:

pejal82 said...

woii ape tag2 nie..huhuhu.dah laa aku spesis rajin..lalala

aizuemi said...

ngaku rajin la plak.. senget~

pejal82 said...

dah lama aku tak dengar ayat senget tue..kawan2 zue mmg senget..ahakzsss..cabuttt....

iejaZin said...

kat sini jgak??

so kalau nk jwb TAG ni .. kira sama la kan dgn yg pejal nyer .. takyah reply 2 kali ek ..hik3

Ermalina said...

wohoo.. pejal ni mmg.. da ade nama aku kt sini xyah la disebut2 lg.. huhuhu :P

aizuemi said...

kira all in one~