Sunday, May 24, 2009

[ Birthday ] - Oh! My Birthday~

Alhamdulillah..

22 Mei 2009 da pun berlalu dengan 1001 kenangan..

buat UMMI tersayang, sanggup tunggu lwt2 malam nk wish dkt anakanda yg nakal ni.. hehehe.. i love you so much~ ( takleh dpt adiah lagi ke? kihkihkih )

buat adik bradik ku.. tq jugak.. kak ngah sayang korang sume..

buat kak emi.. yg sanggup tunggu aku pulang lewat and gimme a lovely suprise.. thanks jugak~ sowi adik akk lik lmbt.. sempat mlepak jap dkt mcD.. hahahahhahah~

and to myFiancee.. tq.. sbb call dat nite..

terima kasih jugak kpd team Futsal yg hampir2 jadikan aku ORANG GORENG TEPUNG.. aduyaiii... tak sangka plak aku kena dgn korang..

buat teman2 semua yg mengingati tarikh hari lahir, awal ke, on time ke, lewat ke? syukran ~!
buat teman2 yg bagi hadiah.. tqvm.. i do really appreciate it..

and..

TERIMA KASIH TAK TERHINGGA BUAT KALIAN SEMUA...

dan aku sayang korang semua~!

11 comments:

Ermalina said...

hepi hepi besday skali lg...
yeay ko da tua :P

tringat lak 1 mlm di pantai dalam sama2 meraikan hari jadi. huhu tq kak zai :D

eT said...

hepi besday 2 u...eh dah belated rupenyer..hheehe

miezaniera said...

hepi belated besday to budak comot. agak2 nye ni last celebrate sbg bujang ek.pasni celebrate sbg bini org pulak kan kan kan hik hik..

aizuemi said...

erma
tq beb.. address ko mn? aku nk send hadiah..

et
tq tq tq.. hehehe.. adiah?

bai
tahun depan celebrate as SINGLE lagi.. tq 4 ur wish~

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

laaa..befday kita dekat2 jer..len kali bgtahu awal2.. ;p

emilia said...

mmg dah jadi penunggu rumah pun setiap kali dia balik lewat...

aizuemi said...

kihkihkih~

emilia said...

penunggu rumah yg selalu risau..yelaa..kalo jadi ape2 sure ayah gan umi dia mesti cari aku dulu..sory le kalo saya kontrol hidup kamu..dah menjadi tanggungjawab saya...

aizuemi said...

hahahhha.. tu ar.. hidupku dikawal oleh mak guard bnama EMILIA~ kihkihkih~

tak kisah pun.. sy tau kamu jaga sbb kamu sayang saya... kan kan kan kan?

pejal82 said...

rumah berpenunggu..malam tadi kak emi tggu gak erkk..

aizuemi said...

tgu .. dia tunggu aku..
heheheh~ rumah bpenunggu.. mnakutkn je statement ko~