Wednesday, June 16, 2010

[ We ] - Home Sweet Home.. Hopefully No More Home Shit Home.. Muhahahaha~





ni adalah gambar rak tv mrHubby .. dia berkenan yg stock extreme camni.. kalo ikutkan aku, jz amek yg biasa2.. tp ok gaks sbb leh letak adiah dr teman2 aritu kat situ.. sebenarnya nk amek gmbr ruang tamu, tp disebabkan ade tilam single kat tepi tingkap tu, kira halal ar wa amek gambar rak tv ni je ek..






ini pulak bilik utama kitorg.. simple je.. ade katil.. ade meja solek.. ade almari baju.. xmo taruk bnyk2 dlm ni, nnt sempit.. serabut pulak kepala aku.. korang nmpk ade baju atas katil tu?.. tu sebab.. get ready nk g opish.. baju opis aku ler tu..






hokey.. ini pulak bilik kedua.. chestdrawer tu penuh ngn baju aku.. dari ats smp bawah.. mrHubby aku sendiri tkezut beruk mak nyeh tgk tshirt aku blambak2.. hehehe~ aku xde baju2 pompuan sgt.. tshirt je sume dlm tu.. plus.. tudung2 aku yg tak banyak cam org laen.. hurmmm.. yg kotak2 bnyk tu.. tu adiah kawen kitorg.. tatau nk letak mana.. so, simpan dulu la kat sini.. hehehehe~





ini dapur sy.. ape yg mnarik tentang dapur sy? simple.. sbbnye.. sy xske dapur yg semak.. see.. sy ni simple je orangnyer.. janji ape yg perlu ade.. kepada mrHubby, jgn comotkan dapur sy yer.. sbb selain simple, saya pemalas orgnye.. hahahahhahahha~ Jika anda prihatin, anda akn nmpk stok Megi.. mrHubby sy cakap, 'da kawen pun kena mkn megi ke?' hehehe.. mn tau ade kes emergency, kita kena la sediakn ape yg patut.. kan kan kan.. 

20 comments:

Hazniza Zin said...

alalala .. dh siap kemas2 umah.bagus2 .. ha ..dapur pun simple je kan.ok.nnt leh ar sama2 memasak kan?? hehe .. nnt leh ar kitorg dtg melawat rumah. ;D

Along said...

ahhhh, takleh imagine ko dah jadi bini orang :(

Lin said...

jgn masak daging burger masak sos ari² ye..karang sian cik abg.hahahaha..belajala masak kari ke..asam pedas ke..waahahaha pastu jmpt klin makan.kekeke

aizuemi said...

k ieja : kena sama2 masak ke? knp perlu sama2 tu? akk je ar masak, pastu kita makan sama2..

along : sy sendiri xleh imagine, camne sy leh jadi bini org nih..

k lin : syyyhhh.. lama da x masak daging bege msk sos.. huhuhu~

Kancilbiru said...

yang penting ada dapur....sbb senang nak g serbu suh ko masak2..lariks..

eT said...

bila mau masak???saya mau makan...
urrmmm..langsir xder lg tuh..xpanas ke???

ad said...

apsal bantal peluk tu duk tgh2????

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila nak buat house warming ni? laki aku siap request tau nak makan megi.hehehe

aizuemi said...

kancilbiru
hahahharapan ar nk suh aku msk.. nmpk stok megi tu?

et
langsir da ade, cuma xde tmpt nk sangkut.. sape ade drill?

k ad
sbb blom tiba waktu tdo.. hahahaha~

elis
orait.. no problem.. megi je kan?

Farihah said...

kalo akak lah kahwin..kalolah kan....di masa dpn nnti..stok wajib ade telor....hahaha..telur smbal, telur msk kicap, telur msk kurma..telur dadar ..:))

aizuemi said...

kak.. tiap2 meal ade telur.. hehehe.. tp dia xmkn telur mata.. so tpaksa masak telur dadar je.. :D

pejal82 said...

untung fadzil dapat makan megi..hik3..lariiiiiikkkkk

aizuemi said...

hahaha.. megi tu utk aku.. dia makan nasi.. lalalallala~

miezaniera said...

stock pinggan tu rasenya cukup utk aku bawa kaum kerabat aku p makan kt umah ko kan kan kan hehehe

aizuemi said...

hahahha.. brapa ramai kaum kerabat ko tu?

Yong Zahura said...

kadang2 aku pon makan megi berjemaah dengan abg salim... paling besh, dia yang masak... sbb dia masak megi sedap!!

mcm nak makan megi plaks malam nie....

aizuemi said...

ko malas.. mmg ar ske paksa abg salim masakkan megi.. kan kan kan? ni kira cari reason nk suh abg salim masak lagi ar tuh..

army4war said...

siapkan la 1 lg bilik untuk tetamu.. iaitu aku... mana nak nak kaco korang kat umah kan kan kan hahaha

Skyways said...

ahaks...nk tanya skit??...apsl ada tilam single kt depan tv??..hahaha...:P

aizuemi said...

mira : ko? bilik bibik.. mau ka?
k yana : sbb xde sofa.. so kitorg duk ats tilam.. konon2 sofa ar tu.. hahaha~