Thursday, May 07, 2009

[ NewBorn ] - Baby Ira

Alhamdulillah.. setelah 9 bulan kak ira berperut buncit, akhirnya 'isi' dalam perutnya da sibuk da nk keluar tgk dunia..

Baby ira atau Mama dia sibuk panggil dia 'Che Pah' ( Sharifah wajib ade.. so sah2 Cik Pah.. ), selamat dilahirkan pada
05/05/2009 di Klinik Naluri Wangsa Maju, pada jam 8.30pm.. Dengan seberat 2.85kg dan cukup jari kaki dan tangan... Syukur alhamdulillah..

Kebetulan aku, kak emi dan kak farry sampai2 je, dia terus celik mata.. Nampak sangat dia mmg tunggu kehadiran aku.. (wah wah.. perasan!)

Jom posing.. da duk ngn aunty zue kena la rajin posing.. Snap~!!!!

Photobucket
Hi~ saya che pah~!


Photobucket
Kak Farry tunjuk skill dukung baby~


Photobucket
ahaks~ Kak Emi juga tidak ketinggalan..


Photobucket
aku malas lak nk pose ngn baby, aku pose ngn Mama Che Pah la..


Photobucket
tq to Dr Kamaria..


Sebenarnya... aku da nk bawak balik da budak ni.. tapi awal2 mama dia warning.. 'letak balek~ letak balek... ' huh~


Sabar ye Che Pah, aunty zue tunggu nama penuh kamu, then aunty akan melawat kamu lagi.. take care.. aunty sayang kamu dan mama kamu...


12 comments:

Stan Kairez said...

Tahniah Kak Ira kerana sudah bergelar seorang ibu. Makin berseri dan meriahlah dlm fmly kak Ira bila dah ada org baru.

nur said...

ye cik pah ku sayang..hehehe...baby pipi booolaaat..comel..geram.. :D

iejaZin said...

huh .. sgt comey anak Ira ..

congratulation!!

pejal82 said...

tahniah kak ira..

miezaniera said...

comeinye baby... tk mcm aunti dia yg sorang tu.keskeskes

Anonymous said...

congrats to her

Ermalina said...

alalaa comeynya..
tahniah kak ira ;)

Emilia said...

untuk menjaga hati tuan punye blog..aku komen gak le..

anyway.. comel che pah nie..br bape hari dah pandai tgk org...kalo anak buah sendiri punye payah nak suruh bukak mata...(alamak rindu pulak kat anak buah sendiri)
yang bestnya che pah dah pandai senyum..comel mcm ibunya :)

aizuemi said...

alamak.. den baru perasan, den tak balas lagi...

actually nak inform yg Cik Pah kita ni da ade nama.. Her lovely name is Sharifah Alisya..

miezaniera said...

hehehe komen lagi la. nice name.sedap. tk mcm nama aunti dia tu.tk sedap sgt pun.hahaha

~iyn~ said...

thanks for the entry aunt zue~
nnt dtg amek gmbr alisya lagi yek... :D

aizuemi said...

hahaha.. bai agk dengki dgn nama aku yg indah nan permai..

kak ira.. no problem.. love to see her again.. i miss alisya~!!!