Sunday, May 17, 2009

[ Me ] - Futsal dan Stress??!!

Olrite.. diz few weeks, i was so damn busy with my futsal training.. and of coz.. i met new friends..

skrg kul 3.41 am, i cant sleep.. sbb td da TERmandi after traning until 1.30am.. or sbb i miss kak emi.. huhuhu~ xde org tdo sblh aku mlm ni.. huhuhu~

honestly.. sejak aku training, aku rasa makin bnyk benda yg aku tak tau.. i'm quite stress coz i put a target for myself, to score at least 1 goal per game.. i dont want to be PUNCA.. kalo tak.. kawan2 benci.. ahaks~~ aku cuba perbaiki diri..

aku rasa selama ni aku leh main ngn selesa, but why kali ni aku tertekan? takut harapan diletak tlalu tinggi hinggakn aku yg pendeks ni tak smp nk capai? aduyaiiiii... stress~!

takde org nk sapu belakang.. ( maro.. yana.. huhuhuhu.. aku stress nih~! )

and skrg.. suddenly, aku rindu kat fiancee aku.. huhuhuhu~ even i know, he's also quite stress sbb i abaikan dia beberapa hari ni, but i juz want him to know that dialah satu2nya lelaki dat i love so mucccchhhhhhhhh~! ( seeeeee, pengakuan berani ni sayang, kalo u majuk2 lg, i tatau laaa nk ckp ape da.. )

i'll try my best diz tuesday.. 1st game kami akn mnentang melaka yg terkenal dgn kekebalan benteng pertahanannya.. aduyai.. camne tuh? COBA! USAHA! JAYA!


* sowi ar.. entry nmpk agk merapu.. nama pun tgh stress.. inilah hasil drp ORANG YG SEDANG
STRESS~!

* i love FUTSAL.. and i tanak stress~!!!! pleaseeeeeeee~!!!


14 comments:

eT said...

go..go...caiyukk!!
aku jd pom pom gurl jap ni..eheh

Stan Kairez said...

Thanks coz buat pengakuan berani. Rasa terharu plak. Nie nk gak buat pengakuan berani gak...RINDU, CINTA dan SYG kat Zue gak. (Yang lain klau rasa nk muntah, silakan... aku x peduli)~Ahaks~

mamatdar said...

go MELAKA! go MELAKA!

Stan Kairez said...

mamatdar... tau la dah pindah kat melaka. Dulu kat Shah Alam xde plak nk sokong Melaka. Ayuh zu, kalahkan pasukan Melaka!!!

classy is sexy said...

chill babe! nothing is impossible!
=D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jgn stress!! moga sukses sokmo!

Nurissa Harriez said...

Chayok2 Ngah...
hg musti bley punyer..
kitorang kat umah ni support hg...
aku dah siapkan tarian hula2 khas utk hg bile balik nanti...

Yong Zahura said...

ye laa tu hula-hula...
aku tak sanggup tengok...
bayangkan pun tak sanggup gaks..
TOLONG!!!!!!!!!

aizuemi said...

thanks yong, yi and friends..
we try our best.. support kami~

pejal82 said...

relaks arr..cool beb..

Farihan said...

ALAH KESIAN MEMBER AKU NIE...AKU LAKS CUTI...APEPUN GUD LUCK

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

rileks la k.ngah..

kalo stress ni nnti cpt tua la..ehehe

miezaniera said...

chaiyuk2 zue..ko mesti boleh punya.ko kan superwomen..

aizuemi said...

tq kengkawan~
support kitorg..

kitorg mmg bermain bersungguh2...