Saturday, May 09, 2009

[ Hot FM ] - Minijam Klang 2009

aku, dikmatt n pejal grk dr serdang kul 10.30pg.. dan kitorg tiba dgn selamatnya setelah menelefon beberapa makhluk tuhan utk memberi arah.. alahai, senang upenye kalo lalu kesas.. ahaks~

smp2 kat sana, org da mula rmai.. tp cam biasa ar.. rezeki bbudak F2FCrewz.. korang tau tak ape tu F2FCrewz? Kira macam 1 community yg ditaja oleh TM bagi para peminat Fara Fauzana dan Faizal Ismail.. Apa yg korg perlu buat, make sure korang ada Friendster or Facebook, then pepandai la korang search F2F Crewz dan register..

yg bestnye, if u ol register pd hari Minijam ni, korang dpt tshirt .. nk tau rupe tshirt tu camne? tgk gambar di bawah :

Logo F2FCrewz
gambar logo F2FCrewz



dari belakang bro Faizal Ismail


Siaran luar kali ni aku mcm malas nk berkerumun sbb aku da terlampau penat. Lagipun, aku bagi peluang kepada warga2 Klang yg mayb sebelum ni tak pernah tgk.. Ahaks~


So aku nak share sikit gambar pada hari berkenaan..


tgn fafau sedang sign otograp utk pminat..

Photobucket
Fara tgh konpius ke ape tu?

Photobucket
Milik siapakah tangan ini? Teka.. kalau betul aku bagi hadiah...

Photobucket
booth jualan HotFM.. mai mai mai beli mai~!


waktu konsert. aku terpaksa blah selepas abis je nyanyian dari Nubhan.. aku bergegas ke UiTM sebab ada training Futsal.. dan aku serahkan tanggungjawab menangkap gambor pada adik aku, dikmatt~


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


ape? gambar aku takde? aku bukan artis pun.. hahhaha.. meh aku letak gambo aku kat sini.. aku nk mintak gambo ngn pejal.. ade gambo aku ngn mamat yg rambutnya sangat chumil.. ahaks~ ( nnt aku hapdet )

Photobucket



10 comments:

Farihan said...

aku nak jawab dengan pantas nya...mestilah tangan DAYANG

Farihan said...

DAYANG.....DAYANG...hadiah mesti tak best punya

aizuemi said...

wakakka.. gilerk laju ko jawab... BETUL~!!!!

hadiahnya.. kasih sayang dari aku.. wakkakaka~

pejal82 said...

ahakzsss..gambo nanti aku bg..masa balik serdang semalam ko takder..so gambar lambat lagi arr aku bg ko..ku agak bz kalu waktu kerje...hehehe..sabo yer..

aizuemi said...

xpe.ku phm.ko g a keje.aku saaaaaaaangat mls hr ni.kn g exercise dl nih.

miezaniera said...

aku dh komen tp fail pulak pastu aku malas dh nk type kekeke aci lah ek komen cmni. tk penting pun kn kn budak comot.

aizuemi said...

ala bai.. ko komen je la skali lagi.. aku nk tau gaks ape ko nk komen tu~

pejal82 said...

gambar aliyah(tak mungkin kerana sayang) ko nak tak??ader banyak nie..hahaha

Ermalina said...

nak baju lalalala~

aizuemi said...

mengong pejal.. aku da ngamok2 da adik aku mbazir shutter amek gambo si dia tu.. huhuhu~ sekeping dua da ar..

erma
mintak ngn kak zai..mintak ngn aku mmg TAK DAPAT aaaaa~!!!