Monday, May 25, 2009

[ Birthday ] - I Miss ASAC So Much~

I miss ASAC so much.. and finally smlm dapat jugak jmp diorg.. since sume org bz, aku pun tak brani nk kaco sgt, especially my Kak Long.. 

Ingat nk lepak2 minum ngn diorg kat mana2 kedai mamak, alih2 kak long decide g sunway.. olrite.. since aku da janji ngn Emy nk bw dia g mkn sedap, so aku angkut la dia skali.. Hehehe.. dan Kak Emi yg pd awalnya sibuk tanak pegi, tetiba plak rs nk itot.. 

Pastu waiting for kak long and friends.. coz i dont have any idea mn diorg nk makan kat dlm tu.. Rupe2nye kakLong da buat reservation dkt Bubba Gump.. Ohoooooooo~ Shrimp Restaurant.. Udang? hehehe.. kita makan dengan kejam!

Thanks a lot to ASAC + hans + k emi + emy coz sudi spending u ol nye valueable time utk budak yg berusia 36 26 tahun nih~ dah tua da aku.. tak sangka da tua2 pun celeb bday atas kusi.. hahahhahaha~



diz is ASAC.. and i miss a lot of our best memories~


Hans and Kak Long.. 
Sape suh amek gambo tak sno'oh?


Kak Emi and Aizuemi.. with katak-in-a-paperbag~ still hv no-name!


Diapit oleh 2 Emi.. Emilia and Emy.. 


the food looks delicious.. nyummie~


cantek kak long kan? makin tembam.. hehehe~


9 comments:

miezaniera said...

hahaha zue dh tua..aku gak yg maintain remaja..ahaks..

aizuemi said...

tipu la tu.. kita kan sebaya~

pejal82 said...

wahh best..kak long tetap maintain..dia dah lupe 2 bulan dia lalalaalala,...ehhhh sab pun nampak chubby weii..ahakzzsss

aizuemi said...

pejal..

kak long maintain chubby~ sab dan adeed pun sama laaa...

emilia said...

saje nak semakkan diri kat sana walaupun org tue dah marah2..tapi sukahati le..sbb terasa mcm ade sesuatu yg menarik kalo tak gi...rupa2nye mmg betul le..besday girl kene dera..caya le ASAC

Ermalina said...

mkn lg sdapnya hehe..
btol la.. adeed nmpak bambam gak huhuhu :D

aizuemi said...

kak emi
marah bkn sbb xbagi ikut,marah sbb kamu nk ikut tp dok golek2 ats katil.sdgkan da lewat.ASAC, nxtime nk mintak tlg dera k emi plaks.. huhuhu~

erma
sedap.. tu ar.. jauh ko di sana..

emilia said...

saje nak mengada2..tapi org tue pulak serius sgt...nxtime bila agaknye???sory tahun ini I sambut kat negara org..khikhi

aizuemi said...

wakakkaka.. lupe plak .. ade org nk sambut bday kt negeri seberang.. suh mamat indon la sambut bday kamu tahun ni... ya iya dong~!