Thursday, August 12, 2010

[ Me ] - Apa Kaitan Nya?



Orait... ari ni da masuk ari ke-3 kita berpuasa.. 
Camne semua orang?
Seronot Berpuasa atau Berpuasa Seronot2?
Pinjam topik Semanis Kurma semalam.. 
topik best.. minggu depan pun tajuk cam best..


Kita berpuasa...
Jangan sampai tak dapat apa2
kecuali LAPAR dan DAHAGA..


Gambar2 di bawah ni ade kaitan dengan PUASA..
hehehhee... apekah kaitannya?

JOM KITA SELONGKAR...


bulan Ramadan .. sepatutnya meja lebih kemas daripada biasa...
tapi.. makin semak dan sesak mata memandangnya...
Workstation siapakah ini?


ni MEJA CONTOH.. agk kemas daripada biasa di bulan Ramadan ini...
wpun calculator dan remote tu masih bersepah... 
Workstation siapakah ini?


Taaraaa... ini contoh pekerja yg tekun wt keje tnp rs penat lelah 
walaupun berpuasa... siapa kata puasa mhadkan tanggungjawab kita...
Siapakah Ini?


1 dan 2 Ramadan masih tak nampak lubang idung minachi nih...
uishh.. bukan dia ponteng...
Si Dak Tak a.k.a anaknya tidak sihat... 
Hope DAK TAK cepat2 sihat... 
So.... Workstation siapakah ini?


Mamat ni saket gigi sehari sebelum Ramadan.. 
agak2 giginya sudah sihat atau tak?
hehehe.. 
Workstation Siapakah Ini?


Kemasnya.. ku ingtkan tempat BUNGA...
rupanya SI KUMBANG yg telah terikat...
Sempena Ramadan.. ada songkok di sudut atas kiri gambar ni.. .
Alhamdulillah... 
Last soklan.... Workstation Siapakah INI?



Sebenarnya.. gambar xde kaitan sgt pun dgn PUASA.. 
Saje je.. Suke suke.. 


k la.. sedikit pesanan dari aku.. 
'Jangan Ponteng Kerja Kerana Puasa'
'Jangan Ponteng Puasa Kerana Kerja'

Layaaaaaaannnnnnnnnnnnn~

17 comments:

Along said...

patutnya tajuk entry ni - mari teka workstation sapekah ini.


T____T

Happy Ramadhan, puan!

eT said...

bila pose sume org letih..bila letih sume org malas..siapakah ini??huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak ingat lah meja siapa..bukannya selalu pergi trn bwh tu..hehehe.

army4war said...

tanak tangkap gambar tempat aku gak ke?? pas tu ko suh la org lain teka gak.. hahaha

Atia Adina said...

ni ape keje bos ni amik gambar meja anak buah ni???

-ad-

Farihan said...

nak jawab mls setiap hari tng work station tu

Kancilbiru said...

mencikkkk....lawa aih w/stesen baru korang....:P

aizuemi said...

along zunaira
hahha.. mmg mulanya nk ltk tajuk tu..

et
kamukah?

elis
rajin2 la jenguk kami.. insan2 terabai..

mira
hahaha.. nk interprem gak ke tmpt ko?

k ad
syhhhh... wkt tgh sengal la nih..

maro
alaaaaaaa... jwb la.. jwb laaa..

niza
lawa? boleh ar..

miezaniera said...

bulan pose bos tkde keje jadi dia amik gmbor tmpt2 anak buah dia..hehehe

Sarah Syazwani said...

meh2 nk teka..macam topik teka teki jek

aizuemi said...

bai
hahhaha..dengki~!

sarah
teka laaaa....

k.mus said...

kalau teka dpt hadiah tak.. kalau x dpt tak nak teka la...

Workstation kumbang terikat tu mmg dr dolu selalu kemas.. harap bunganye juga sekemas dia.. :)

aizuemi said...

hehehe k mus..
ada hadiah.. 3 hari 2 malam, berbuka puasa di rumah sendiri dan ditanggung sendiri... jawab ~

k.mus said...

kalau cam tu simpan je la dlm hati jawapannye.. kot2 lain kali ade hadiah yg menarik utk soalan yg same... huhuhuhuu

azieda razak said...

kak klu rjin meh amik gambar meja ktorg kat atas pulak...
hahahah...

miss nina said...

selamat berpuasa aizu :)

aizuemi said...

k mus
alaaaaaaaa... ley lak simpan2..

azie
hahahha.. xde masa nk naek ats ar.. aku bz nih..

miss nina
selamat puasa juga!!!