Wednesday, February 23, 2011

[ Me ] - Hadiah Hari Lahir Tahun 2011



Semalam kak yong ade la request pasal Hadiah Birthday dia untuk tahun 2011 nih.. hurmmm.. aku agk pelik, x penah² dia mintak adiah, tahun ni cibuk² nk adiah.. hurmm.. siap suh kitorg share reramai plak tu.. aku pun da mula konpiusss.. nk buat² lupaaaa cam si nazmi raja lawak tu  ley tak? aku luper ar.. aku luperrrrr~ aku ingtkan kakak aku sorg ni nk request iphone 4.. tp dia kata bukan.. aku tny lagi, mungkinkah LAPPY? arrghhhh... dia ckp bukan bukan bukan.. 3 kali bukan tu tanda mmg betul2 bukan lappy.. aiyokkk.. dia suh aku tny adik pompuan aku sbb diorg de diskus dlm tepon.. hehehe~ aku lupe.. aku lupe.. aku tak ingt nk tny adik aku.. 


tapi... disebabkan pasal adiah nih.. boley tak tahun ni aku nk request adiah ari lahir? disebabkan kak ira ckp dia xmo bg adiah utk aku selama 5 tahun, aku bakal kehilangan 1 adiah tahun nih.. hahahha~ da tua² pun masih nk ade list adiah bday.. ( ala.. aku tau xde sape nk layan .. list jer berjela² ... tapi... tak pe la.. atleast ini la ape yg aku idamkn utk tahun nih.. ) 



Pilihan Pertama : Kasut Futsal Nike Elastico .. tapi harapan agak tipis sebab kalau tak silap xde size aku .. 





Pilihan Kedua : Ralph Lauren Perfume .. Saya yakin betul.. Saya pilih NO 1.. hahhahaha~






Pilihan Ketiga : Jersey AWAY MANCHESTER UNITED dgn NO 4 dan nama AZUE... aku nk cari size aku sangat susah~





Pilihan Keempat : Tiket bercuti ke Hong Kong , Guilin ataupun Krabi ~  Menarik kan? Sia-sia ada pasport kalo tak gunakan.. kihkihkih~  




Pilihan Kelima : Samsung Tab!!!!! Aku mau ini!!!! AYAH .. UMMI .. nak nak nak!!!!!








13 comments:

eT said...

Ari tu aku wat en3 ngidam samsung tab.aku dah dpt.muahaha.

Mohd Fadzil said...

Amboi...macam2 B ngidam ek..

chucky said...

no 1 mmg pilihan aku juge,kompem x de size

Jamy AJ said...

eee.. xmaluuu.. tiru owg nak TABS! ;p

aizuemi said...

et
tahniah..aku ske ar samsung tab tu..

fadzil
xde ngidam pun.. NAFSU UTK MEMILIKI barang2 nih sgt tinggi~

chuck
tu ar.. xde size.. da survey~

amy
sy x tiruk.. sy mmg nk samsung tab..

Zara said...

Hmm bila bday??

aizuemi said...

kihkihkih.. lmbt lagi.. bulan 5.. hahahhahahhahaha~

Zara said...

Huh! Dah request! Ingat kan next month ke... :p!

aizuemi said...

supaya org² tertentu sempat simpan duit utk memenuhi hajat sy pd tahun ini.. hahhahahha~

miezaniera said...

hmm boleh tk ko tolong pk kan adiah arijadi utk aku pulak? tk tau nk idam apa..hehehe

Ermalina said...

citarasa tinggi.. huhuhu

aizuemi said...

bai
ala.. aku rasa ko lagi hebat dlm pikir adiah2 nih.. kan kn?


k esah
alaa.. kalo stakat aku nk adiah choki2.. baik aku tayah tulis kt sini kan? baek aku g kedai beli sendirik.. :P :P

Yong Zahura said...

dah ada blom hadiah besday aku?? hehehe :DD