Wednesday, February 25, 2009

Jom Boling


Bai beria mengajak maen boling
setelah dikumpulkan peserta hanya 4 orang yg bermain

Bai dan husbandnya 1 team, aku dan kak emi 1 team
game pertama tak sempat nk capture gambar..
tapi yg penting, team aku dan kak emi menang..
Maro dan Fazil datang tapi tak maen..



gambar ni plak menunjukkan markah team kitorg
wa bikin rekod beb.. da lama wa tak dapat markah setinggi 179 ni..
seingat aku kalo ade pun waktu tu waktu zaman kegemilangan di UTM
waktu pemilihan utk mewakili team boling KTC

Nama Peserta :
B = Bai
F = FBI aka Husband Bai
E = Emilia
Z = Zue


9 comments:

miezaniera said...

huhuhu tq knkawan krn sudi bermain dgn saya kekeke walaupun kalah ngn zue yg penting aku menang ngn fbi..hahaha tahniah kpd diriku...

aizuemi said...

dont worry, ada masa kita main lagi. dan semestinya di OLE OLE lagi.. yeay~!

ermalina said...

tahniah atas kemenangan anda! huhu..
eh bukan ke ko main ngn fc dlu dpt 200++ point.. hehe

aizuemi said...

kak esah. tu campur utk 2 game la ru dpt 200++ je tu.. shhh... diam2...

aizuemi said...

kak esah. tu campur utk 2 game la ru dpt 200++ je tu.. shhh... diam2...

Stan Kairez said...

Team ko menang pun sebab aku dgn Maro x main. Klau aku dgn Maro jadi 1 team, xde peluang la ko nk menang. Kn Maro??

aizuemi said...

oowwhh.. cakap besar la cik abg yek sbb tak maen.. smlm da la datang marah2.. lalalallalala~

tak pandai urus stress langsung~

Stan Kairez said...

sebab x pndai urus stress la nk mnta kursus menangani stress tp x dpt plak. Xpe..lain kali aku akan join main bowling. X sabar nk kalahkan zue..

aizuemi said...

ye ar.. tak bole le mharapkan kelas je baru nk pandai urus stres..

ye la ye la.. kalo maen da sah sah aku kene bagi dia menang..