Monday, February 09, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

SABTU - 07 02 2009




HAPPY BIRTHDAY TO FARA FAUZANA BT MOHD FADZIL
[ cam biasa ar.. wpun dia tak baca blog ini... ]


early in the morning,
i went to Perodua to get my 1st service for -iyn-
then afterwards dgn rushing nye, aku gerak pulang ke Serdang
aku kene jadi drebar kepada keluarga aku
yg nk gerak ke LCCT
diorg g holiday ke sabah
dan sah sah tinggalkan aku
[ reason sbb aku slalu tinggalkn diorg.. ]
wakkakaka.. tak kisah la

da smp sana, salam2 family aku
jumpe pejal tak smp 2 minit kt situ
kes aku kene gerak cpt
sblum polis datang halau kitorg..

then..
aku lik umh.. mlepak dpn tv..
dari petang.. smp ke maghrib...
tapi aku tak sorg2
adam dtg umh
hehhee.. dipaksa datang
sbb batt aku da kong
aku suh dia bwk charger..
kihkihkih

lps maghrib..
duk lepak dpn pc..
pintu sume aku kunci
tak berani nk duk dpn lama2..
pastu.. dalam kul bape ntah..
aku tidoooo.......



AHAD - 08 02 2009

aku digerakkan oleh msj dan call
huhuhuhu.. tetiba dlm kepala
bselang seli
'nak pegi ke tanak'
da janji ngn kak esah..
hhmmmm.. mcm kene g je
maka aku pegi..
dgn hati yg agk berat2 ket la..

otw, dpt call dr pejal..
bla bla blaaa...
k la.. aku angkut dia skali...
senang cite.. skali jalan...
so, jmp kak esah n pejal kat stesyen lrt
gerak ke Sri Pentas..
smp2 je diorg sume start gerak..
masuk dlm.. tunggu kat cafe...

dipendekkan cite..
Fara terkujat dgn kujatan kitorg...
dan....
segalanya best~




ptg..
kitorg g jln2 kat Petaling St...
tpi hampa..
gerak g CM..
takde gaks..
gerak g s.alam..
visit Ole2 yg da lm aku ak jnguk
layan 6 lagu...
tmasuk lagu..... Kau Kunci Cintaku di dalam Hatimuuuuu...
adeehhh.. pejal fav songs .. wkakaka



lps tu.. gerak g tgk recording MyStarz LG..
da lama gilerk aku tak jmp dgn Anne
ske tgk dia senyum waktu nmpk kitorg kat tepi tu..
cam biasa.. da nama pun fun corner..
aku, erma, pejal dan jumaat
tetap duduk kat korner..



aku haram tak kenai sorang pun
mlainkan si Azri
tu pun sbb si Felix the cat tu yg knalkan
tak kisah la..
sah sah aku tak vote sesape..
hehehehhe~

blk tu.. smpt la jmp anne skjap..
amek gambo je la..
dia ade urgent hal..
x kisah jugak..

pastu ..
kitorg g lepak kat uptown sec 24...
makan2.. then balek...
riso gaks aku bibik duk umh sorg2..

selamat smp..
bukak pc.. kak esah gna..
dan aku tgk game MU smlm
hahahha.. ku bahagia..
MU menang 1-0
sowi ar jumaat..
3 mata utk MU..

thenn...
k esah titun...
aku plak sambung guna tenet...


ISNIN - 09 02 2009

pagi..
lepak kat umh je..
tghari lunch bibik masak..
then kua g Mines
maen askar2..
terror gaks aku ni..
leh jadi terrorist ni..
maen bola bakul...
kalah ngn team Pejal & Jumaat..

anta k esah kat komuter serdang
then..
angkut pejal ke LCCT...
alang2 aku nk g amek parents + famili aku kt sana..

family ku pulang ke rumah..
dan ada hadiah utk aku

tq adik2 aku dan ummi ayah..
tak lupakan aku ..
hikhikhik
saaaaaayang korang sume~!!!!!
muah muah muahhhhhhh~

k la... da kul 9.30pm...
rasa cam nk lepak2 n tdo..
weeehhhuuuuuuu~
esk keje.. tapi aku ske..
I LOVE MY JOB!!!!



6 comments:

ermalina said...

wiken yg padat .. & best dpt lepak sesame... street :P

pejal82 said...

yup..weekend yg padat..amik ko muak tgk muka aku..hahahaha..asik2 pejal..asik2 pejal...hahahaha..pepehal thankzs erk..mmg enjoy arr hari tue..

iejaZin said...

wah3 .. busy btul korang nih .. baguih2 .. penuh xtvt ari minggu yer .. have fun .. aku ni nk join tak brp nk larat la .. :P

aizuemi said...

minggu tu je kita agk busy kan?
lama gaks tak kua sesama..

Yong Zahura said...

hok aloh...
betul laa hang yang aku nampak dalam melodi tuh?
betulkah? betulkah? betulkah?

aizuemi said...

betoi la kot..
hang... gitu arr..
adik sendiri pun tak kenai~
huh~!