Friday, February 20, 2009

Aku Pun Kene Tag..


Aku ditag oleh si sarah mama suri.. mmg senang je ape yg dia tag ni.. smbil mata mengantuk ni pun aku dapat buat...

The challenge is :

- GO to your photos folder in your computer
-GO to the 6th Folder of your photos
-GO to the 6th photos in that folder
-Put the picture on your blog & description of it.
-Invite 6 friends to join the challenge
-Link them in your blog & let they know they have been challenged.


Dan Hasilnya ialah

inilah gambo aku waktu kat menara condong di teluk intan.
first time kot aku jejak kaki kat teluk intan time ni..
ke sana sebab ada wedding job.. i enjoy every moment kat sana..
and i look lebih kecik daripada biasa.. huahuahua~
perasan! sangat sangat perasan!



haha..tibela masanyer utk aku meng'tag' pulak org len....


1) Erma
2) Pejal
3) Yong
4) Matt
5) Iejat


Sila la ye kawan-kawanku menjawab tag ini..
xcukup 6 orang pun.. hahahhaa..

6 comments:

iejaZin said...
This comment has been removed by the author.
iejaZin said...

ala .. kene jugak ke??kat ofis takde folder gmbr sndrik .. er .. mesti folder yg ke enam ke?? kalau ada dua je folder .. camno tu???hahahha

ermalina said...

adoi kne tag? huh..
iejat , kalo folder ke dua pon bukannya org tau.. hahaha :P

upppsss

iejaZin said...

erma - yela .. kita jujur orgnyer .. hehehhe

pejal82 said...

aduyaaiii ..aku pun kene ker..adehh..kalu aku cakap aku malas bleh???hahahaha..kay2 nanti aku buat...adehhh..

aizuemi said...

wakakkaka.. nasib ar... buat arrr.. tgk.. aku yg PEMALAS pun buat tau.. gara2 sayangkan SARAH.. insan yg mengtag aku.. wakakkakaka~