Monday, February 28, 2011

[ Me ] - Aunty Seekers .. Rumah Hantu Seksyen 2



aku tatau nape sejak kebelakangan ni, tersebar kembali email pasal RUMAH HANTU SEKSYEN 2, SHAH ALAM.. aku tatau ar nk caye ke tak cite² camni, tapi aku juz layankan ajer.. dan, tatau ape ke mimpi, tetiba tergerak ati mo cari rumah yg dikatakan Rumah Hantu tersebut.. 


kitorg mmg buat rondaan mcm polis ronda.. pusing dpn banglo2 mewah di sec 2 tu.. pergghh.. tetiba tujuan asal tersasar, kitorg usha uma2 besar kat situ.. mana diorg dpt duit beli dan renovate rumah sbesar istana ni ek? huhuhu~ pelik laks aku.. aku keje siang malam pun x de peluang ag nk beli rumah sendiri.. ehh.. ok.. pusing balek.. jom cari uma itu...


cari punya cari punya cari... kitorg de jumpe 2 rumah banglo yg agk2 seram.. hurmmm.. ntah ye ntah tak.. kalo dlm gambar.. rupenye cam laen.. takpe la.. ntah² org pakat tangkap jer gambo mn2 umah buruk kat sec 2 tu.. sbb kitorg mmg de jumpe 2 3 bijik umah seram.. termasuk ar ex-umah sewa si yana.. muhahahhahaha~


malam ni.. mungkin akan ada operasi Aunty Seekers.. sape bran, jom ar join operasi kami.. hehehe.. jgn jadi mcm gambar kat bawah ni dah arrr.. la la la~





ini geng aunty seekers - aku .. yana .. maro.. kakak..





hantu kak limah da kuarrrr~






yana, maro and kakak da lari.. tinggal aku kat situ sorg diri.. huhuhu~
hampeh nye geng aunty seekers.. .
aunty da rasa da.. da dekat da... ahaks~




* wa tak suh korg pcaye cite umah ni.. kalo korang nk tau.. korang siasat ar sendiri.. *





12 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

tawu xpe. Cerita pasal hantu kat seksyen 2 tu tersebar luas kot. Antara percaya dengan x percaya je. Tapi benda2 macam ni mmg la wujud. kat mana2 pon ada. Dia pon makhluk Allah juga macam kita

yana said...

wakaka...pandai ko eks..

Sarah Syazwani said...

muahahaha...citer rekaan ke betul ni..korg p cr umah tu

wANieYZ said...

nk join group aunty seekers ley x??? nk gi siasat umah kt sec 2 nnti gitaw yer...hehehehe...(budget brani)..:P

aizuemi said...

sayrah
yezza.cite ni da lm,tp xtau np ley kua blk.mayb sbb tersebarnya email or cite ni kat fbook..

yana
ahhahahhahaa.. ileks ar beb..

sarah
betul.. kitorg g cari td.. tp x jmp.. kitorg da aim bape bijik uma.. khamis mlm jumaat ni nk teruskn pencarian aunty seekers..

wani
kompem? ok, adik sila amek borang di kaunter 14.. jgn lupe amek nombor yer~

eT said...

diorang beli umah tu jaman jopun dulu..time tu shah alam hutan lagik...rumah ngah murah...
skang idak ler mampu nk beli umah besau2 kan....
ko jgn lupa kasi interbiew itu hantu kak limah yuer...hehe

CintaZulaikha said...

mmg tader kije...krg tersempak antu kak limah kang, bru tau...kihkih

aizuemi said...

et
ooo..musti tym tu guna duit pokok pisang kan?


zulaikha
hahahhaha~ kalo tserempak, buat2 pengsan.. agk2 selamat x?

Anonymous said...

zaman aku study dulu da denga citer nih.... moral of the story jgn la bia umah korang x trurus kang sia2 je di label umah antu huhuhuhuhu.........G

army4war said...

antu kak limah?? seram seram kakaka...

eddikl said...

ramai orang tak percaya hantu lagi....seram

eddikl said...

ramai tak percaya hantu.....seram