Thursday, April 16, 2009

[ FunCorner ] - Anugerah Bintang Popular 2008

Of course, tahniah diucapkan kepada Fara Fauzana, Faizal Ismail dan rakan-rakan yang lain. Wpun rakan2 hotfm yang lain ( AG, Kieran dan Leya ) tak memenangi sebarang anugerah, korang tetap best~


Juz wanna share few photos.. rasanya para pemenangnya korg da tau kalo korg baca paper or layan web2 hiburan yg laen.. so ni je gambar2 yg dapat aku kongsikan.. layaaannnn~


Zzzzzz.. sempat kome tdo yek~


akak Nita kita yg masih mampu menendang..
cayo lah~


Fara Fauzana.. congratulation~!


all the best Fafau~


ABP.. 1001 kenangan..


stacy~ chiayok~


Bang Bil... i love your hair.. ahaks~


Hebat Farah Asyikin malam ni.. siap dijunjung..
Sibaek tak nmpk ape2 yg tak patut nmpk~


Hujan.. aku tetap ske kamu~


Ummi Aida : bile la i nk dpt award nih?
Eizlan : hehehe.. u nyanyi sedap ke?
Maya Karin : hehehe.. i nyanyi sedap skit kot..

siti : tak kisah la.. yg penting.. award ini ana yg punye~



dan selesai majlis.. kami FunCorner sempat bergambar bersama-sama dengan Fara Fauzana dan Faizal Ismail.. tq kepada Zul yg sudi membantu mengambil gambo.. Nice shot bro~!



kepada kak intan yg tercedera ketika mau menyelamatkan tempat buat kami yg agk lewat tiba, semoga cepat sembuh dan terima kasih sangat2..


dan buat FBI dan Kak Lina plus Kayna skali, semoga selamat pergi dan selamat kembali daripada menunaikan Umrah.. Doakan kejayaan dan kecemerlangan bro~



8 comments:

pejal82 said...

tahniah wat kak fara n bro..opss bro nak gi umrah semoga selamt pergi dan selamat pulang..

ermalina said...

xtvt terakhir ku sblom berlepas balik.. huwaa.. sgt best..
fafau.. rinduuu hehe

iejaZin said...

dlm bnyk2 gmbr .. gmbr CT paling cantek!!hahahha .. kangen bangat sama dia .. walau tak dpt jmpa .. dari jauh pun jadilah ... huahuahua ..


FAFAU &FBI ..tahniah2 .. thn dpn menang lagi .. yeay!!

zue - seb baik takde gmbr kita sedang mengangkat Kak Intan .. mmg jadi kenangan abadi dlm memori lah!! ;D

aizuemi said...

pejal
bile bro balek ek?

erma
dtg le lagi lenkali.. ;)

iejat
hehehe.. gambo kecemasan takde.. takut k intan segan.. :D

Yong Zahura said...

yang penting bagi aku... Mawi dah tak menang award 'Paling Popular'

Tu je yang penting....

Huhu~ jahatnya aku...

aizuemi said...

wakakka.. sume org tak ske mawi.. aku? heehhehe.. ade aku kisah mawi menang ke tak, dia bukan nk share adiah dia ngn kitorg pun.. :P

pejal82 said...

ala ciannnyer mawi tak menang...hahahahahahaha...cukup kijam tak aku gelak???tak kijam???aku tambah lg..haahahahahahaahahahaha
eh bukan ke kak yong penyokong kuat mawi???lalalala

Yong Zahura said...

banyak laa ngko pejal...

Tak pernahnya kak yong sokong mawi... Kalu sawi tu ok gak, lebih-lebih lagi kalu goreng pedas
(apsal aku rasa macam salah je skema jawapan nih??)
konpius ~_~