Sunday, April 26, 2009

[ Fun Corner ] - Gadis Cuci PC

sebenarnya... aku da bnyk hutang blog.. tapi.. nk wat camne.. aku hapdet 1 1 mlm ni.. dlm 1 entry.. bleh ke? tak bleh.. tak bleh.. esk aku tulis laen entry.. ni ade sikit gambar mau share..

gadis cuci ade bikin pc dkt SACC Mall, Shah Alam pada 18/04/2009.. since da dapat msj, aku dgn bahagianya pegi.. smp kat situ awal ke main, alih2 nmpk muka si jumaat je.. pastu jumpe si nazrin.. after dat baru datang geng2 FC yg laen..

nk gambar waktu PC tu? jap ek..



* kualiti gambar agk kureng sbb aku tak guna 'kedai gambar' utk edit, maka save as dia pun agk memblurkan gambar.. uhuks~


dan ade sikit gambo waktu lepak2, hahahha.. kali ni aku letak gambo aku je.. sowi kawan2 :-


kak fara.. jom ar bgambo skeping~
( ala.. saje la tu wat2 tgk gambo kat camera.. )


bnyknye camera.. pandang yg sana la.. :D


cun la gambo ni
lagi cun kalo Jumaat takde kat blakang tu..
ahaks~

6 comments:

Ermalina said...

hahahah.. crop je kasi potong kepala jumaat :P

bestnya .. byk kali plak korg jumpa fafau.. huaa

pejal82 said...

jumaat??semua kamera ader gambar dia..semak pale otak aku..

iejaZin said...

uh ... itu gmbr fafau tgk gmbr kat kamera smbil nak mendelete mana2 gmbr ke??hahah .. bahay kamera ada ditangan fafau ..

aizuemi said...

erma
hahaha. tak smp ati aku nk potong kepala budak tu.. tak nmpk dia tgh senyum gumbira tu..

pejal
hahaha.. tau plak ko semak dgn budak tu.. jgn marah jumaat~ hahahahha~

iejat
sibaek dia tak amek camera den... ahaks~

www.balitopholidays.com said...

salam kenal dari pulau dewata ^^!

aizuemi said...

salam kenal dari pencari selipar jepun~