Saturday, April 18, 2009

[ Edisi Coba ] - Simple and Easy









Ini hanyalah sedikit daripada hasil kerja kitorg petang nih..
Mungkin agk simple.. tapi kitorg agk hepi dgn kerja kitorg..
aku edit sikit2 gambo ni menggunakan software Adobe Lightroom..

11 comments:

pejal82 said...

lintah bulan main tepon..

Stan Kairez said...

Gmbar yg unik dan amat menarik..

ermalina said...

bestnya hangpa... aku da xdpt join huaa.. huhu

iejaZin said...

suka gmbr ke-5 ... hik2.. besh2 .. photoshoot camni kalau lah aku leh join...hmmm~

pejal82 said...

leh jer jat..tapi kene tahan gatal arrr..

aizuemi said...

pejal..
ahaks~ lintah bulan main tepon ko je.. tapi mmg kat situ kena tahan gatal sket.. miang..

fazil
tq.. tak unik sangat.. tapi ske tgk gambo2 nih..

erma
ahaks~ kitorg bikin photoshoot ske2 je.. ni pun area umh aku je.. mn de g jauh2..

kak ieja
gambo dikmatt ek..jom ar join kitorg laen kali..tp kena suh budak 2 ekor ni inform awal2.. time ni bukannya den ready pun.. tetiba kena panggil suh amek gambo.. cet~

Farihan said...

zue jom apply domain tuk letak semua gmbo...aku rasa letak gmbo kat blog mcm x best...pastu kita buat group...CAPKAMBING photographer....sonok tak...idealistik tak kiranya idea aku niee

aizuemi said...

gilerk ar.. idealistik gilerk.. kretif dan sosial la ko nye idea.. ahaks~

Yong Zahura said...

Apsal aku menyampah nengok model yg duduk kt bunga2 lalang tu hah??

Tensennya aku!! :P

Yong Zahura said...

model yang lelaki yek, bkn yg pompuan, heheh..

pejal82 said...

kak yong aku termasuk gak ker????huwaaaaa..