Thursday, April 23, 2009

[ Famili ] - Jom Main Boling


Rasanya banyak lagi gambar yang ada dekat camera si fahiszal a.k.a pejal.. siap ada video.. tapi nnt ru mintak ngn dia..

Kitorg 1 famili ( tak termasuk kak yong n famili ) + dgn kazen aku dik wan, friends -> pejal, M... g main boling.. meraikan kehadiran bola boling + kasut boling baru ayah dan ummi.. jom layan gambo~








dan macam biasa.. juara bertahan = AKU... hahahhahaha~

** pejal.. ko dengki ek? mana gambar result game???


9 comments:

pejal82 said...

result??lagi lapan tahun aku letak..oittt gambo kat blog sku sama arr..video ader kat blog aku

Zaem Hayes said...

yg penting aku paling hebat time tuh hua3

Yong Zahura said...

Ni yang tak pueh hati neyh...

Kata nak meraikan bola n kasut nowling baru ayah n ummi...

Mana gambar bola ngan kasutnya??

Yong Zahura said...

* bowling

aizuemi said...

xamek pun gambo kasut / bola tu.. yg penting muka ayah umi yg bahagia sbb hepi~

Ermalina said...

waa bestnya main ngan family

aizuemi said...

hehehe.. mmg best~ siyes best~!
i love my family~!

Yong Zahura said...

Kalu ada zikri ngan eizzah, lagi laa gumbira agaknya...

Tak sabar mau bersua!!

Skyways said...

Ceh...pejal ada gak...pejal dh jadi family zue erk?...hikhihk