Monday, April 06, 2009

Thank you~

Terima kasih kerana begitu mengambil berat..
'Ambil berat' tak salah.. tapi biar kena dgn caranya..
Ada benda yg aku simpan kerna itu privasi aku..
Ada benda yg aku tak maklumkan, sbb itu HAK aku..

Bila aku tak maklumkan,
maknanya aku tak nak orang tahu..


* simple kan?

12 comments:

~iyn~ said...

simple n mudah difahami..hehe :D

Skyways said...

yerp..ur rite dik..it's your privacy...bukan sumer benda kiter leh citer or bgtau kt orang...cuma kdg2 ada org yg sukar untuk faham benda nie..tp bg akak just respect people privacy then people will respect you..itu jer it's simple...

miezaniera said...

yezza simple dimple..simple - ringkas, dimple - jerawat.hehehe

masrul farihan a.k.a maro said...

dan kalo dberitahu tu just xpriciate what other people tell us right....."korang antara org penting dalam hidup aku"...hehe..well going to be....

Ermalina said...

so simple.. ;)

rindu hang huhu

pejal82 said...

yaaahhh sangat simple..takpe2 lama2 org akan faham gak..

aizuemi said...

iyn
tq tq tq.. simple kan?

skyways
takpe la kak.. terpaksa la terima dgn hati terbuka..

bai
ade kena mngena ka dimple tu?

maro
hahahahaha... mengong~

erma
mmg simple.. tau hang rindu aku.. kihkihkih.. tiket da dpt ke?

pejal
hope org faham sgt2..

Zaem Hayes said...

aku x paam haha~

aizuemi said...

matt.. ko bingai.. mmg ar xphm~

YANA said...

aku terharu seketika pasal kes ini...mengigit jiwa..membuai perasaan..meruntun hati..

azuera said...

tetibe aku lost~! nih apa penceritaan yang mencerita utk diceritakan oleh pencerita yang suke menceritakan.....kenapa aku selalu ketinggalan tongkang skang nih, da la skang nih selalu kene tinggal...terasa beb idup sorang2 x berteman nih...seday haku~!

aizuemi said...

yana
sejak ko ke Dungun, gini jadinye.. ahaks~

azura
tu la.. ske sangat lost.. rajin2 ar datang sini..