Monday, March 16, 2009

Wedding Nosa dan Shahrul


tq for inviting me
brani ko tak invite aku
nyaknye ar mung kalo dok ajok..

anyway tahniah buat member rapat aku
Norshareda & pasangannya Shahrul
( ila + sham.. hehehe.. dok seke last2 shahrul dpt ke Nosa.. )

alhamdulillah,
walaupun hujan
segalanya berjalan dengan lancar
kecuali fotografer diorg yg datang lewat 2 jam
dgn alasan 'sesat'..

'Ya Allah, jauhkan aku daripada mengalami masalah sebegini'
karena aku juga kadang2 seorang fotografer..

muka pengantin time tu mcm nk terkam je fotografer tu
tapi sabar.. takkan nk ngamuk di hari bahagia..
tul tak shahrul?

and one more thing..
aku pelik dgn fotografer tu..
bukan aku nk kutuk hasil kerja dia
sbb aku sendiri pun tak pandai2 lagi amek gambo yg cantik..
tapi aku tetap nk cakap, aku sangat2 hairan bin ajaib
kenapa tiap kali dia nk amek gambo
dia tak ske pengantin lelaki senyum
'pengantin lelaki, jgn senyum...'
pose ala2 macho gitu..
kenapa dia nk jahanamkan saat2 bahagia pengantin...
wpun korang tlg jwb bg pihak dia yg dia ada reason dia sendiri..
aku tetap tak stuju...
tak perlu kontrol macho utk semua gambar..
1 2 gambar takpe..
ni kalo sume gambo,
terasa cam si pengantin dipaksa kawen plaks..

upss... tetiba aku tersedar...siapa aku utk komen fotografer itu... huhuhu~
aku kene hormat.. itu cara dia..wpun tak puas ati, baek aku tulis kat blog aku je..


takpe la.. abaikan~!
jom layan sekeping dua gambar....

sama cantek sama padan
walaupun senyum, tetap nama kemachoannye..
kan shahrul kan?

gmbr aku dan Nosa
sahabat aku yg setia

nosa, senyum tak nmpk gigi pun takpe..
aku tak kisah.. hehehhehe~

tau ar videografi keje ko..
video bini pun tangkap sendiri

kak jaa(kanan) : ooo, ko langkah bendul yekk..
ila (kiri) : abes ar ko sha, kak jaa da sound tu..
Nosa : nasib ar.. aku da tak sabar.. upsss...


Tahniah sekali lagi buat pasangan pengantin..
Semoga berbahagia ke akhir hayat..


8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga berbahagia..x sabar nak tengok turn ko lak..hikss..ko jgn jadik fotograper sendirik sudah laa nanti... :P

miezaniera said...

cikit nye gmbor..buh la byk2 g..nk lagi nk lagi dan lagi...

~iyn~ said...

Selamat Pengantin Baru Nosa~ lawa plak date kawen tu kan..senang zue nk ingt kite 2..
pasni kite tunggu cik zue kita plak.. :D

aizuemi said...

elis
kuangkuangkuang, nk jimat tpaksa la amek gambo kawen pakai remote pasni..

bai
ko nk wat pe gambo bnyk2. bkn gambo ko pun. ahaks~ some other times..

iyn
ye la.. ye la.. tunggu la sy.. ntah smp bila ntah akk nk kene tunggu tu..

Yong Zahura said...

Nosa yang mana sorang ek??
Yg aku kenal cuma Ila (xleh lupa!!), Sibah, Syam je rasanya...

Arif said...

pegang keris xkan nk senyum sis.. lari la theme dia

aizuemi said...

gambo pegang keris aku leh ampunkan.. cuma yg lain2 tu.. tapi.. tak kisah la.. janji nosa hepi~ kan nosa kan kan kan?

nosa ni la slalu buli aku tu yong.. sian kat aku.. wakkakakak~

Nosa said...

dh stahun aku kawen, baru ari ni aku bc blog ko yg ni..hihi..sori my pren. nway, thanx coz ko ade sbagai pnyelamat ms ari bahagia aku ari tu.luv u la my pren..