Wednesday, March 25, 2009

All About Us..

ni wkt kat airport
teman along tunggu 'seseorang'

ni plak wkt kt Imatera
gmbr tahun 2006

last day aku di Imatera
mata kak ira sembab.. sbb dia nanges..
hahahahha~

lepak2 dgn kak ira di tasek titiwangsa
sempat bposing ngn ank mat saleh mana ntah
time ni tgh blajar mengenal camera

Langkawi~!!!!
dlm captain cabin.. otw ke Pulau Payar..
[ baju tu si Pian adiahkan dari India ]

Fish Spa @ Kenko..

On my last year birthday..

pd hari perkahwinan kak ira...


ade org kata, perkara pahit jgn dikenang..
tapi bagi aku, ada perkara pahit yg akan jadi manis bila dikenang..
ala.. kadang2 lawak pun ade..
dan perkara manis, ingatlah sampai bila2..
sbb kita akan jadi semakin hepi.. dari hari ke hari~


today 26/03/2009, genap 5 tahun kami menjadi adik & kakak
pelbagai c0baan dan dugaan kami hadapi sepanjang perkenalan kami


insyaAllah.. kalo pada masa akan datang..
aku harap hubungan kami tetap tak akan putus~


9 comments:

Stan Kairez said...

Aku doakan semoga jalinan kemesraan yg disulam dgn ukhwah kekeluargaan antara zu dan kak Ira akan terus mekar membatasi ruang masa...Amin.

aizuemi said...

tq tq tq tq tq tq tq ~

~iyn~ said...

terlalu byk kenangan..pahit&manis...walaupun yg pahit dipendam jek..hikhik..
semoga ikatan yg terjalin antara kita akan kekal abadi...
sayang adek tomei akk~

aizuemi said...

sayang kakak busuk kita jugak~!!!

iejaZin said...

pahit akan manis jua akhirnye .. haha .. gi carik lagu tu .. then karoke sama2 .. ;D

~iyn~ said...

gmbr ms kt utm tadek ke?da delete sumee yeeeee~

aizuemi said...

kak ieja
nnt den cari

kak ira
ada.. tapi kena cari CD.. hdisk lama kan da crash.. yg mn sempat simpan je la yg selamat..

mays said...

selamat ulg thn yg ke 5
mg hepi sokmo ek =)

aizuemi said...

tq kak syam~