Wednesday, March 04, 2009

Dinner @ Melati

Aku tertinggal 1 entry la.. Bab makan2 di Rumah Sarah di Kolej Melati Meranti ... Terima kasih kepada Sarah dan keluarga kerana sudi membiarkan kami bikin onar di rumah kalian .. Lenkali kitorg cari mangsa laen, aku rasa yg selamat adalah si Zam sbb umh dia jauh sket.. tapi, masih bleh dipertimbangkan utk penuhkan aktiviti hujung minggu aku.. kihkihkih~


Program ini dirancang bersama oleh aku dan Maro.. huahuahua~ biasa la, bab makan2 ni, mmg kepala otak kitorg.. wpun pada awalnya, aku rasa si Sarah musti tak caya kitorg ni siyes.. aku kan ske buat keje mengejut camni.. pastu guna kuasa veto, kompem jalan.. hahahhaha~ kalo rancang2 nnt mmg tak jalan plaks.. sorang2 kitorg invite, ade yg sibuk nak majuk2 [ sape lagi.. si zam tu ar... ], tapi takut nk ajak ramai sangat, takut kang Sarah marah kitorg sbb pepandai ske2 ati kepala lutut kaki kiri ade lebam aku je wat keputusan.. tapi yang pasti, aku tunggu Sarah buat official Open House.. aku datang makan lagi.. yeay~!


* mission accomplished *



3 comments:

Stan Kairez said...

sian kat kak Sarah. X patut btl guna kuasa veto. Mlm bincang esok trus nk buat mkn2 kat rmh dia. Ko kejam la zue....

Sarah Syazwani said...

correction..kolej melati la..kolej meranti tu kolej laki...aiyaaa..

makan2 official..lambat lagi....tu pun kalu aku rs nk buat la...hahaha

aizuemi said...

wakakkaa.. MELATI ek... takpe la.. aku correctkan nnt..


ileks ar mr stankairez, sarah dan husband dia sporting je.. si Suri lagi sporting.. siap nk ikut kitorg balek umh...