Tuesday, March 10, 2009

Family Day @ A Famosa



Hari Keluarga Bahagian Latihan RISDA berlangsung buat julung kalinya di A' Famosa Resort.. Aktiviti yg sangat simple tapi mampu menarik minat aku dan ahli keluarga aku utk sertai setiap game yg berlangsung.. cuma 1 thing, tiada game utk peringkat budak sekolah menengah, tatau la nape, mayb budak2 dlm lingkungan usia tu tak ramai kot..

dan inilah kali pertama, kitorg satu keluarga berkumpul pada Hari Keluarga RISDA.. selalunya, ade je yg takde.. ahaks~

15 comments:

pejal82 said...

aku ngan topec dah hampir2 nak join dah..tapi aku ader agenda lain lak..hahahaha..ambik gambo pakcik hussain..

Ermalina said...

waa.. zikri da beso.. heheh

iejaZin said...

a'ah .. zikri dh besar ...

suka tgk gmbr korang yg main balut2 org tu .. itu ayah kamu yg kene balut kan???hehe ..

aizuemi said...

pejal
hahaha.. aku berbahagia di A Famosa Water World.. Zaem ade cite x pasal gelongsor BERANI MATI?


erma
mmg sgt beso.. ko musti tkezut tgk dia..


iejat
yup.. budak tu besar dan manja.. hehehe.. jgn sentuh kepala, nnt trus dia nanges..

yg kene balut tu ayah.. hehehhee.. mumia encem pakai spek itam..

pejal82 said...

takder...hahahaha...nanti aku tanya...nie padang yg kat dalam a famosa tue kan???kat golf??dulu time keje kat situ,aku selalu main bola kat padang tue...

aizuemi said...

tanya ar weh.. berani mati punye tempat tu... wakakka.. ha'ah.. padang tu ar.. dkt sebelah pdg golf.. bile mase ko keje sana?

pejal82 said...

time mude remaja dulu2..time tanam anggur..ngam2 diorg nak comfirmkan aku..aku blah keje sepunk...

tetsuko87 said...

nape nampak pakngah cam da perut ke depan?hehe

aizuemi said...

pejal
tak sangke ko sempat keje situ.. ade lubuk tiket free tak kat situ?


tetsuko
ooo.. ko kutuk bapak aku yek..
hehehe.. try tgk perut bapak ko plak.. aritu aku intai cam sama beso ngn perut bapak aku je..

pejal82 said...

hoii..nie pe kes tgk2 perut org lak??hahaha...ala keje lama la zue..cabel dah tarak..

pejal82 said...

oit..aku dah tanya adik ko dah...hahaha..giler berani ko..aku kat situ jer tak naik...seram siott..mau mengucap kalu naik....huh...

aizuemi said...

wakkaka.. tetsuko tu ar maen usha perot bapak aku..

hahaha.. amcam? brani kan budak gayat bernama ZURAIHA ni.. jom pejal, g lagi skali~ hahahahha~

pejal82 said...

yg lain aku berani..yg paling tinggi tue sorry arr..aku sayang nyawa aku...hahahaha

paparem said...

wahh meriah yer...

salam dari http://temanrisda.ning.com

paparem said...

wahh meriah yer...

salam dari http://temanrisda.ning.com