Monday, February 07, 2011

[ Me ] - Lu x Ske Lu x Yah Baca .. Jgn nk PANAS² kat Wa ..



Arini wa sempat layan 1 blog yg wa rasa sangat seronok bila baca.. Wa tatau nape dia ske sgt kutuk pompuan.. tapi wa tak kisah, sebab wa pun rasa dia ada point yg bagus tentang pompuan² yg ade di muka bumi skrg nih.. Wa tak cakap la wa ni baek, tapi wa cakap, mamat ni ade point dia yg tersendiri .. Wa takkan marah dgn ape yg dia tulis.. wa bukan tanak pertahankan KAUM wa sendiri, tapi wa hormat ape yg mamat ni tulis..


Yang tertarik dengan 1 n3 nih.. http://theotherkhairul.blogspot.com/2010/12/troll-boys-bullshit.html


Baca ar.. wa sangat ske .. hahahhahaha~ Sorry ar.. wa bukan mo bikin hangin.. tapi cam wa cakap laa.. yg baek lu amek jadi pengajaran, yg cam haram jadah tu, abaikan jer arrr...

kali ni n3 ni bukan pasal dia kutuk pompuan, tapi MRS K kutuk lelaki .. wa tak galakkan main kutuk² jantina ni, tapi wa da warning awal², lu suke lu baca, lu x suke pi main jauh² ... okeeeeee?????




petikan wa curik dari blog dia..

1. This so called handsome-hot-creature selalu perasan yang dia tu baik. Ye la dia lah yang paling alim sekali. Bila perempuan tak pakai tudung, dia kecoh-kecoh tak bertempat. Bukannya nak tegur elok-elok. Cuba la tegur secara berhemah. Kalau tegur dengan berhemah dan lemah lembut, mesti terpikat saya. Lagi terpikat kalau yang tegur secara berhemah tu adalah handsome umpama Jang Geun Suk dan Irfan Khairi. Bila terpikat, baru la ada keinginan untuk berubah. Ni tak, cakap macam tak ada sense of sensitivity langsung. Rasa macam nak bagi kaki kat muka tu. Terasa taw.


2. Oh ya, zaman sekarang mana wujud dah lelaki gentleman yang romantik kan. Semua yang gentleman dah pupus. Yang tinggal hanyalah lelaki gentel-man. Ewwww!




3. mereka adalah umpama iklan di TV. Mereka suka sangat cakap gempak-gempak. Masing-masing mengaku yang dia tu lah lelaki paling setia.




4. men are like the advertisements. You shouldn't simply believe them, even a word from their mouth.





4 comments:

Jamy AJ said...

wahlauuuweiiii

aizuemi said...

wala wala walaaaaweei~

SaYraH WonDerLanD said...

wow saya suka yg no 4 tu!!
sgt sgt sgt setuju..
mereka mcm iklan tv..
cakap je lebihhh
but ...........phm2 ja la

aizuemi said...

hehhee.. sbb tu suke baca artikel nih.. rasa cam lawak.. cara tulisan dia pun mmg nice.. tak membosankan..