Thursday, February 17, 2011

[ Nothing ] - Apokah~

Lancar jari aku menaip.. Bukan mengarang novel atau menulis cerpen cinta.. Menulis sajak pastinya tidak.. Aku bukan dilahirkan untuk menjadi seorang yg kreatif dalam bidang penulisan.. Dan pastinya tgh malam2 buta ni aku tak buat coding.. Kelancaran aku menaip n3 kali ini.. Walaupun aku tatau ape yg cuba aku sampaikan dalam n3 kali ini.. 


Nak kata aku berminat cerita tentang kisah CINTA aku.. Maaf.. Aku bukan seorang yg romantik.. Pastinya aku juga bukan seorang yg jenis OPEN untuk ceritakan apa2 berkaitan kisah cinta aku.. Tapi kalo korang perasan, aku banyak je tulis n3 pasal LOVE.. hahahhahah~ tapi semua tu kekadang tiada kaitan ngn idup aku.. baca elok2 statement aku, KADANG-KADANG.. so, kemungkinan berkaitan ngn aku pun ade.. huahuahua~ masing2 boleh buat judgement masing2.. aku tak kisah.. korang dah besar.. sama ada korang nk mengumpat di belakang atau bercerita di depan, itu hak masing2.. tapi jgn lupa, bila bcerita di belakang atau bahasa indahnya mengumpat, anda ada saham lain yg perlu anda ambil risiko.. OK tutup cerita itu.. Kita bukak cite laen plak..


Cite pasal diet aku yg tak brape nk diet.. hahahha.. aku target nak kurus dalam masa sebulan.. jadual diet aku, BUAH.. OAT.. dan.... BUAH.. tapi.. ape yg terjadi .. Pagi - Bihun / Nasi Lemak .. Tghari - Nasi Berlauk / McD .. Malam - McD / Nasi Goreng / Nasi Makan Hidang .. hahhahaha.. Ada cam sangat kurus la aku dalam masa sebulan nih.. Perut yg target nak jadi 6pac da jadi 1 pac.. bulat jer.. kalo bahasa senang.. BOROI.. ahaks~ Ayah aku slalu pesan, kalau nk bersukan kena makan.. baru ar ade energy.. kan ayah kan? SO, diet BUAH-OAT-BUAH aku tu x dpat utk aku realisasikan.. hahahhahahhahaha~ ALASAN SIAAAAAAKKK~


Okie.. Aku tetiba rasa sebak sebab rindukan .... FAMILY AKU.. aku mmg ade masalah sikit.. aku ni cepat gilerk rindukan diorg.. hehehhee.. sbb tu aku nak parents aku duk dekat ngn aku.. senang aku nk balek bila rindu.. tapi... camne nih.. rumah tak jumpe agi.. ayah ummi da nak pencen.. aku mula la sengal2 otak nih.. takmo diorg lik tganu.. hahahhahahah~ siyes tanak.. Bukan maen2 ni.. siyes nih.. ayahhhhhh ummiiiii... dengarlah luahan hati anakanda mu yg tak mau kalian pulang ke Koberang.. huhuhu~


Next.. aku da ngantuk pulak.. hehehhe~ sesungguhnya aku nak wat statement skali agi kat sini... TERNYATA FAHRIN AHMAD BUKAN JODOH AKU.. 



7 comments:

syusye said...

manja btoi..

Jamy AJ said...

wahahaha...

diet? plissss take my LEMAK!
tenkiu!!!

dan i still LAPPPP anuar zain! yehawww

aizuemi said...

sura
manja? hahhaa.. musti ar..

amy
la la la.. i dont want ur lemak arr..
AZ? hahahhaha~ not YUSRY kah?

Yong Zahura said...

keh keh keh... fahrin pun mau.. apa daa...

DarwisyDzaquan said...

koberang...koberang...

adeqs comeyll said...

yea..yea..sy de dkt umah skrg...
haha~ *evil laugh*

aizuemi said...

yong
hahhaha~ aku ske jer.. nk wat camne.. jhahahhahahha

mama darwisy
hehehe.. xmo xmo.. i prefer in Shah Alam or Bangi..

adeq
eleeeeee.. sy da lik uma ar.. jgn eksyen sgt.. g balek mesir arrrr~