Tuesday, February 15, 2011

[ Futsal ] - Antara Futsal , Kemenangan dan Kepuasan~







at first aku tidak dapat join game di Manjung ni.. aku sebenarnya kena gerak ngn Ayah and Ummi ke Kedah .. g wedding k syam .. tapi disebabkan ade Academic Conference di UiTM mulai 10 - 12hb Februari 2011.. wa xdapat follow parents wa ke sana.. Anyway, tahniah Kak Syam sebab akhirnya kawen jugak.. muhahahhahaha~ dan... game di Manjung ni aku last minit gtau Chucky cakap aku ON.. sibaek dia bagi aku g maen.. hehehe~ 


Keadaan psychical aku utk game ni sebenarnya bukan dalam perfect .. Tapi .. Lantak ler.. Korang ingt aku saje2 nk baring ats court ni? Ingat aku tanak join diorg ni lompat2? huh~ lepas dari gambo ni, aku join, terus krem .. padan muke aku.. Hope lepas ni everything gonna be ok.. ade sesape nk sponser sy g wat check up tak? UiTM x cover utk sport injuries~ uhuhuhuhu~


Da ramai suruh aku berisytirehat.. Diorang suh aku sedar, umur aku da tak muda lagi.. Thanks sbb concern pasal aku, aku tau korang sayang aku, aku pun sayang korang.. Mungkin bukan masanya lagi.. Harap bersabar, masa aku berisytirehat akan tiba.. Soon.. :( :( :(


Tahniah kepada Gai-Jin sebab berjaya menawan Manjung.. Hope utk game2 akan datang, kita akan sama² berusaha utk menang, menang dan menang.. kalo kalah pun, biarlah kalah bergaya.. Go Gai-Jin!



* gambar grab dari fb Suky

2 comments:

wANieYZ said...

macho giler awek yag duk baring 2 sedangkan orang len duk lompat..huhuhu..anyway tahniah..n semoga cepat sembuh..bawak2 la berehat yer..hehehe

aizuemi said...

hehehe~ agk style kan? aku x larat nk lompat tym tu..

insyaAllah.. jaga kesihatan~