Friday, February 17, 2012

[ Me] - My New LOVE!!!


Alhamdulillah .. da lama kan tak tgk haku hapdet blog nih? 
Bukan saja menyepikan diri .. tapi ada GooD NewS nak dikongsi-kongsikan ...


Saya Selamat Bersalin Pada 09 02 2012 Jam 10.15PM


Anugerah Allah ini saya dan Encik Suami namakan
NURIN AUNI HARRIS BINTI MOHD FADZIL


InsyaAllah .. Doakan kehadiran Anugerah ini menceriakan lagi kehidupan keluarga kami... Amin..




Auni dan Aunty Aju the Kebabommm~

Auni dan Bonda Maro

Mak Yong tgh fikir nak tambah ag sorang ke tak... 


Mak Cik Zura plak tgh planning nih.. 


Betoi wei aku yang bersalin.. Cam tak caye jer .. Ahaks~


AUNI baru jumpe Nema ( Grandma ) ... 


Bersama Aunty2 Jemah~! 


Aunty Jue terselit di tengah2 Aunty2 Jemssss~




6 comments:

Farihan said...

yeah mama pakai kaen batik jemah oiiiiii

Anonymous said...

Mana ayahnya si Nurin Auni Harris tue?

eT said...

hai baby auni..meh dok ngan acik nak?hehe

aizuemi said...

Maro
hahha.. sadap u .. ok la tu tak pakai heals atas katil.. hokey?

anon
ayah dia baru amek gambar hari ni after 9 days ... cian ayah nyer..

et
hehe.. acik nk ke? larat ke? auni nye waktu tdur, waktu amerika nih...

syusye said...

tahniah kak zue..comel...

Atia Adina said...

hehehe...macma tak caya jer dak kecik ni dah ada anak...hehehehe...tahniah zue.....