Tuesday, January 10, 2012

[ Me ] - Make Your Own Banner For FREE!




Create your own banner at mybannermaker.com!


Copy this code to your website to display this banner!




Hehehe.. 
Rajin pulok aku nak wat menda² gini kan?

Bkn mende.. 
Aku tengoh rajeng nih..
( tamhik la rajeng, patut wat kije ar time² ginih )

Natang harang kat atas nih aku buat for free jer..
Kalau korang semua nak yg VIP..
xde ke hal .. keluarkan jer RM RM RM korg...

Kalau rajeng, tolong ar paste kat blog korg kan..
Kalau malah, lok ( biar ) jer ar banner nih kat entry nih.. g sambung wt kijer~~






tetiba ...
Lagu Cinta Muka Buku nih buat aku rasa cam .... 
hurmmmmmmmmmmmmm....
Mnyampah plak dengar lagu nih.. 
wakakakkaa...


delete dari Playlist!
OK! DonE!!!!


Better layan lagu PELENGKAP HIDUPKU!!!!


"peluk erat jasadku jangan lepaskan 
tetaplah kau di sini arungi malam 
karna hanya dirimu belahan jiwa 
pelengkap ku di dunia"




2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedih sangat banner dok gerak geri gitu :p

guna jer photoscape. tak dok watermak :p

http://www.elissmie.com/2010/09/macam-mana-nak-buat-banner-125x125.html

aizuemi said...

elis
tak ske gerak2. rimas. tu yg buat yg simple jer. nwy tq..