Wednesday, January 21, 2009

My Mistake!

yup!
smlm aku buat 1 kesalahan
aku dah berpuluh kali mintak maaf
kat PACIK YANG SANGAT GARANG itu..


aku park kete kat tengah2
[ juz imagine umh flat nye parking le ]
as usual dlm kotak yg pemaju sediakan la
dan aku da lepaskan handbrake kete aku
sbb org leh tolak kalo diorg nk kua


unfortunately,
the silly me lupa tukar gear
daripada 'P' to 'N'
so.. really my mistake..


siyes kene sembur dgn pacik tu..
aku terima dgn hati terbuka dan..
aku rasa pacik tu lps tu tetiba senyap sbb
da muak dgr aku mintak maaf..


yup.. my mistake..
and hope i wont do the same mistake again!


kepada pacik garang tu..
mn tau tetiba terbaca blog ni..
"SAYA MINTAK MAAF PACIK~~ "


* tapi dlm hati terdetik gaks.. kalo urgent.. tekan je la hon kat kete tu.. nnt pepandai la owner kete turun.. mmg akan bising tapi kalau da urgent sgt, itulah cara termudah.. PEACE!!


14 comments:

Stan kairez said...

Agaknya pakcik tue bad mood coz lagu yg dia sokong x menang AJL kot..!! Wakaka

aizuemi said...

wakakka.. ontah2 penyokong elyana..
tak pueh ati mic problem waktu starting tu~

pejal82 said...

kalu duk tingkat 8...pakai bapak hon pun tak sedar jugak..

iejaZin said...

haha .. pernah je jadik kat den .. den dok tingkat 9, dia punyela hon bnyk kali .. tgk bwh ..skali kete den la..hakhak ..

-biasala .. pkcik tu marah kejap je tu..

aizuemi said...

hehehe.. umh wa tingkatnye 5 je..
kompem dgr kalo hon.. kete park mengadap umh gua je.. uhuks~

xpe la.. terima je caci maki dia semalam dgn hati terbuka..

pejal82 said...

kalu ko tido mana mau sedar
hahahahaha

aizuemi said...

beb.. kul 8 beb..
watashi baru mo kua jln2 bli tshirt beb~ hehehhehehe~

ermalina said...

beli tshirt? wah....

kalo aku kompom nangis.. adeh.. huwaaa :(

aizuemi said...

hahahaa.. ko mmg ratu air mata kak esah.. tapi tak pernah tgk ko nanges...

pejal82 said...

ape kata kite tgk esah nangis lak pasnie..amacam??

ermalina said...

hahahahhaa... lupakan saja niat mu itew :P

aizuemi said...

aku pun rasa nk tgk dia nanges..
esah.. japgi aku nk marah2 ko smp ko nanges~

Zaem Hayes said...

kne marah padan muke hak3

aizuemi said...

mengong mung...