Tuesday, June 04, 2013

[ Wedding ] - I Am Officially Married Version Kak Mah!


Orait.. 
Cuti sekolah kali ini ade lagi sedara kitorg yg selamat mendirikan rumah tangga mereka
kali ni.. Ex-Chef Jalan Durian yang terkenal
iaitu Kak Mah.. 

#makanrotijohntetibateringatdekatkakmah
#lepasdakawennintahbileladptrasalagikan



Dari Kiri : Mak Piah, Pacik Padil, K Mah, Afif dan yang kanan - tetamu daripada Indonesia.. 


Nah.. ini Pengantin.. 
Gambaq tak penuh.. 


Nih gambaq mahai.. 
Ingat senang ka nak dapat  makan + duk atas riba dengan pengantin..
#palingbestdapatmakansepinggandenganpengantin oiiiiiiii~
tengok muke pengantin lelaki.. 
"Anak sapeeee la nih oiii amek cepat... "


Haa.. ni plak.. mak pak sengal ubi
sampai ati depa buat kt Najlaa camtu.. 
hehehe.. #paksatengokcamera


orait.. yang ni pengantin lama
kepada pengantin baru yg pemalu.. 
cer tgk aksi pengantin lama posing.. 
nnt kat rumah pengantin lelaki hangpa sila silakan posed best2 sket.. 
hehehhee~ jangan marah naaa...


Ni plak contoh Makan Biadap.. 
Eh.. makan beradab.. 
sampai ati Encik Ayah jolok lobang idung Puan Mama.. 
#pengantinmakanjangansampailupadiri


Oke.. kami!
Mek : Nak makan pon x senang tengok hangpa nih~!!!


Nah.. pengantin dengan kawan-kawannya... 


Ok.. da malas nk upload gambaq.. 
saje akhiri dengan gambaq nih.. 
#adeakukisah



Anyway
Tahniah Buat Fatimah Az-Zahra dan Afif ( i dont knw his name )
Barakallah~!
Semoga Berbahagia selamanya~


dan kepada yang berminat dengan baju pengantin
dan ingin membuat tempahan
boleh lah ke facebook berikut :




4 comments:

Nia said...

Cantik baju pengantinnya, simple dan sweet.

Eliss Mie said...

makan biadap..hehehe..tak tahan gelak :p sedara ko ni belajar kat rusia ker dulu?

Ira said...

comel gmbr plg last tu.. hehe..

aizuemi said...

Nia
boley tlg promote http://www.facebook.com/NHCreationSdnBhd yer..

Elis
hehehe.. sedara ni bljr dkt msia jer.. cita2 nk g finland tak tercapai.. kihkihkih ( fuhhh.. dia x baca ni kan? )

ira
tq tq.. pengantin lama yg sentiasa comel~