Saturday, June 22, 2013

[ Vacation ] - City Tour At Ho Chi Minh

OK.. 
Continue Day #1

City Tour Trip
Sebenarnya kalau nak buat City Tour sendiri pun boley.. 
Tempatnya dekat2 jer.. 


Once the tour agent pikap kitorg,
naek bas pendek.. 
Kitorg singgah di Handcapped Handicrafts nih..

Apa yang ada di sini?
Sila rujuk gambar di bawah.

Taraaaa... ada kami~
Ok Ok.. Not funny~!
Nanti aku cari gambar ape yg ade kat sini selain kitorg.. 
Saje je.. Jangan marah yer~


Same like Jakarta, VIOS digunakan sebagai teksi..


OK.. Memandangkan ADMIN mintak amek dengan pemandangan yg luas di belakang..
Maro decide untuk amek gambar pemandangan.. 
dan gambar di atas adalah hasilnya..
Kretip kao Kak Ton Maro~!


Independent Hall..
Kalau tak minat sejarah.. tayah pegi..
Kalau tak ske nk dengar pasal sejarah Vietnam, pun tayah pegi..
nak masuk kena bayaq 30,000 Vietdong~
Lebih kurang RM5...
Bagi aku, ada yg menarik ada yang tak..


Nah.. Muka Kami lagi!!!!


Alright..
Sibuk nak tau aku pi ngan sapa kan?
Nahhh!!! Amek!!!
Tayah Stalking Sangat Awak Tu.. 
Hahahhahahhaha~
Kasi chance la nak gi holiday selepas sibuk dengan tugasan di opis..
Hangpa bercuti aku tak pernah bising pon kan?


Ni depan pejabat pos..
Suke la tu dengan bonda nyer~


#cukuplahgambarharipertama
#nantiakubuatalbumhangpamailatengok

DONE!

2 comments:

Aidanisme said...

aku suka part stalking tu..

kuikuikui

aizuemi said...

haruslah~
sibuk nak stalk dkt fb la ape la..
rimas mak~!