Monday, June 24, 2013

[ Vacation ] - Mekong Tour, Vietnam


Day 2

Kami telah mendapat kata sepakat
spend USD25
untuk ke Mekong Tour
sound expensive right?

Actually kami boleh dapatkan tour yg harganya USD10
tapi.. harga kami include sekali dengan Halal Lunch Package


Muka sengeh jer
Redah sungai mekong

Posing sambil tdo~!
eh!
Tido sambil posing~!

Oke.. ni 1st pit stop kitorg~
Kat sini ade jual madu
produk² Madu..
mungkin.. bagi isteri², 'madu' anda ada di sini..
hahaha.. mungkin jer ar.. 


Royal Jelly
dijual dengan harga... USD ..
alamak.. tak hengat la plak.. 
tapi agak murah.. 
Kak Zura + Ina da menyesal sebab tak beli.. 


Ini bukan Lebah Hijau.. 
( akan story dalam entry Hari Sukan InfoTech )
Ini Lebah Kuning cam biasa.. 


Oke.. lepak makan buah pulak
Sambil dengar 'LIVE BAND'


Nah.. 
Cuak gaks naek nih.. 
Nak berdiri pon takot.. 
Bukan takut jatuh..
Tapi takut kena ketuk dengan pakcik pengayuh sampan tu..
Hehehe.. anyway, pengalaman yg menarik~


Yeay!!!! da selamat sampai..
Auni siap garuk kepala .. 
Konpius ape yg diorg ni happy sangat~


Memasing kepanasan.. 
Tunggu boat kami tak kunjung tiba~


Singgah berposing di kapal orang laen.. 


Ni pulak.. kami singgah di Que Dua~
ataupun di mana tempat proses Coconut Candy


Salah satu daripada proses adalah ini..
dan... kenapakah Ina menggeletis begitu sekali..
Actually benda yang dia pegang tu .. PANAS~!


Dan. pakej kami termasuk naek kereta kuda..


Excited kan kami?
Sangat best tour pada hari ini... 
Tak macam 1st day kami...

Anyway.. 
Nanti sambung lagi untuk Day 2 - 2nd Episode.. 


2 comments:

darwisy dzaquan said...

setia sungguh auni ngan topi tu..comey jer..

aizuemi said...

hahaha. yezza. sgt setia. dan topi tu pun da jauh berjalan.. heheheh~