Monday, June 24, 2013

[ Vacation ] - An Evening in Ho Chi Minh


Day 2 Lagi~

Petangnya... Kami berjalan dari hotel kami ke 
1. Pejabat Post
2. Church apo ntah kat depan Post Office tu
3. Hard Rock Cafe

Staying Here...
Gulp~!!!
Check pocket seluar jap...


#myheart #mysoul Cik Auni bersama dengan Encik Ayah
di depan pintu masuk Hard Rock Cafe~


Nah~
Collection kitorg.. 
Caya?
Sila Jangan Percaya sebab saya bukan orang yg suka barang Hard Rock Cafe.. 
Terima Kasih..
Saya cuma temankan kawan-kawan saya~ 


Saje je amek gambar dgn dia
Ni jer satu-satunya gambar dengan orang di sana.. 
Oke la kan.. 
Wakil~

Cik Auni Rock~!


Auni dah bertukar jadi lobster~


3 comments:

MAMASUE said...

seronoknyaaaa...

Rhana said...

hai..jumpa si comel auni ni kat sini..slalu nampak auni time fetch iman kat taska..hehe

aizuemi said...

Mamasue
Doa-doakan supaya trip kali ni bukan trip terakhir kami bersama.

Rhana
mama auni selalu amek auni lambat.. sian auni.. nanti tegur2 la kalau terserempak yer.. sy ni ada masalah tak cam orang.. hahahaha~