Tuesday, June 23, 2009

[ Me ] - Kenangan di Imatera

DSC04297

gambar kenangan sewaktu di imatera.. waktu ni, sume anak2 dara lagik.. tp skrg da ada 3 mak dara dan 4 anak dara.. yg jadi mak budak pun da ada..

dari kiri : aku, k ira, k ayu, along (tsorok di belakang), reena, dayah dan wan

mmg betul2 kenangan ni, sbb kini hanya tinggal kak ira sorang je yg masih setia di Imatera.. yg lain2 masing2 da mbawa diri.. ada yg keje gomen, keje swasta... blom ada di antara mereka yg berstatus suri rumah sepenuh masa..


Kak Ira : aku da kenal dia sejak dari UTM lagi.. bnyk dugaan spanjang bkenalan dengan dia.. dan kini dia adalah seseorang yg penting dalam hidup aku.. Dia da ada anak sorang.. Dialah Mak Budak ITU~!

Kak Ayu : aku knl dia kat UTM gaks.. same floor ngn aku, 1 batch ngn k ira.. dan waktu keje d imatera, dia adalah housemate aku.. pendengar aduan2 aku yg setia.. hehehhe.. sian dia.. lama tak jmp kan?

Along : sangat sensitip orgnye.. rumate aku, tapi slalunye aku tak tdo dlm bilik pun.. hehehhe~ lupakan yg xenak, kenang yg indah2 saja.. rite long..

Reena : aku ske dia nye level of confident, salah takpe asalkan confident.. aku ngn dia da lost kontek.. dia tak kontek aku dan aku pun tak kontek dia.. ni pun salah sorg housemate aku jugaks..

Dayah : aku masih simpan adiah yg dia bagi aku.. dia adalah mangsa aku di imatera.. aku ske kaco dia.. hehehe.. aku nk mintak maaf kat dayah sbb aku tak dpt hadir majlis perkahwinan dia .. semoga pkahwinan dayah dan apek bkekalan..

Wan : sesungguhnya.. dia adalah budak skola aku wktu kat bahiyah dulu.. dulu dia selekeh beb.. tapi skrg cun gilerk babas.. hot mama skrg ni~


8 comments:

Sarah Syazwani said...

Imatera tuh tempat perkumpulan housemate...utm mate dan sume yg berkaitan ehhh

aizuemi said...

imatera tu opis lama aku ar..

~SuperFridey~ said...

zue..aku nk knal ngan yg tuuuu zue..
yg ujung tu..hihihii~

aizuemi said...

yg ujung kiri = aku..
yg ujung kanan = WAN = bini orang anak 1.. mau ka?

Stan Kairez said...

Yg ujung kiri gak yg paling cute..

~iyn~ said...

maseh.tetap.setia

Madam Hassan said...

lor... xsangka lak wan hamizah keja ngan hang

Ermalina said...

jumaat gatai :P hahahahahaahahah