Monday, June 15, 2009

[ Lagu ] - Suddenly Lewat

suddenly i think of you,
suddenly u everywhere,
as i wake and as i sleep,
suddenly i dare to dream.

suddenly i sing of you,
suddenly against all odd,
found myself crossing the line,
suddenly i become blind.

they wouldnt understand,
u wouldnt comprehend
even i surprise myself,
kau di depan mata,
kau selalu ada,
dunia kita beza,

suddenly i miss you, when im not supposed to
and im afraid of losing, something thats no even mine,
namun, aku terlewat menyedari mu,
dan cinta, terlewat melewati kita,
suddenly cinta tiba lewat.


Suddenly lewat.. by Wani Ardy..


sessi luah perasaan 1 :
ade blogger yg mngutuk blogger2 yg bminat utk talk about food, their activities, their life ( dat actually no 1 want to know ) and wutsoeve dlm blog diorg.. but who cares.. blog adalah tempat di mana SUKA ATI diorg la nk tulis ape pun.. jgn la kutuk2 blog org lain.. lu jaga blog lu, wa jaga blog wa.. sudey...

sessi luah perasaan 2 :
kereta aku ... aku nk mekap kete.. tapi... hmm... bukan duit tak cukup.. cuma ade suara mengatakan, "cukup2 la tu, sila simpan duit anda utk perkara2 penting yg sepatutnya anda fikir demi masa depan anda".. aduyai.. saje aku bli yg standard sbb kali ni aku nk tacap2 sendiri.. so, aku target tambah spoiler je dulu... :D

cukup ar dulu sesi luahan perasaan.. saje je.. ada lagi.. tapi cam biasa.. demi menjaga hati.. aku terpaksa men'delete'kan kembali ape yg da dicoretkan...

9 comments:

Stan Kairez said...

Sabarlah, semoga insan tersebut dapat memahami hak peribadi org lain....

nizaa said...

sedey je bunyi wehh...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pedulik laa apa orang ckp..janji kiter bahagia dan tak kaco hidup kiter..aku pun suka ckp pasal mkn , xtvt semer tu gak..nama lagi personal blog kan.. lain laa formal :P

Farihan said...

aku ade gak termasuk dlm org yg terlibat dlm sesi luahan kedua tu...tp ader aku kesah.hehehehehe

iejaZin said...

erk .. ada org kutuk ke?tak baik org itu .. apa2pun ..tagline "ada aku kisah" tetap diteruskan .. hahaha .

setuju.blog tmpt utk citer apa saje.selagi tidak mencemar maruah diri,bangsa,agama dan negara .. cewah~

aizuemi said...

myFiancee
hope so..

niza
mn de sedey.. tgh gumbira nih...

elis
hehehe.. aku tau.. blog kita hak kita.. ske ati kite aaaaa

mar0
hahahha.. ko sponser aku tukar rim enkei ori japan ar weh..

kak ieja
tagline tu tetap tersemat di hati.. hahahhaha..

Ermalina said...

ish2 tak patut2. sapa yg kutuk 2? biar la, blog kita.. suka ati la nk buat apa pon kan.. kalo xsuka xyah baca huhuhuhu...

* aku pon nk mekap gak.. mekap kete.. hehe :D dlm usaha utk menambah lining.. eh btol ke x nama tu :P hahahahaha

Yong Zahura said...

jangan aa risau ngah..
ko pedulikkan je kata2 (atau lebih tepat tulisan2) mereka itu.
kita punya blog, kita punya suka laa..
tapi sekali2, try laa baca blog org itu, best weh!
aku suka!!

aizuemi said...

kak esah
btoi2.. mekap a weh.. tapi aku mcm kensel je mekap2 ni.. ade urusan laen mo buat.. heheheh~

yong
aku ileks je.. cuma cam xske dgn org2 yg ske kondem blog org laen mcm la blog diorg tu bagus bangat~ pigiiiiii arrrrr~