Sunday, January 18, 2009

Tahniah Pokcik Hussain!

bleh tak nk add entry ke 4 dlm masa 1 hari..
boleh.. boleh.. kan ini blog aku.. ahaks~

aku suke hati bile Meet Uncle Hussain menang Anugerah Juara Lagu tahun ini~!
[ pocik juge menang kategori Pop Rock~! ]

Lagu Untukmu...

lagu yg sangat bermakna dalam idup aku.. very meaningful..
1 lagu yg aku hadiahkan buat seseorang yg sangat bermakna dalam idup aku..
mungkin sebab tu aku saaaaaaaangat sukakan lagu ini..
dan tahniah buat MUH sbb nyanyikan lagu ni dgn besh~!

Jom Nyanyik~!!!


Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

(Chorus)
Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah

(Chorus)

Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua
Hoa... hoa... hoa...

(Chorus)




tahniah jugak dkt Faizal Tahir sebab menang kategori Persembahan Terbaik, Vokal Terbaik dan Kategori Balada... dan buat Farah Wahida yg menang kategori Etnik Kreatif jugak~

6 comments:

ermalina said...

yeay.. pokcik husin ! congratulations :D

pejal82 said...

tahniah pakcik hussain...kemenangan yg dijangka..

Stan Kairez said...

P'sembahan MUH mmg bertenaga. Tgk dr rumah pun dah rasa AURA MUH. Syabas..

miezaniera said...

tahniah...indi band mmg power...
ko tuju kt sapo lagu tu zue...
tk sangka aku ko pun pandai tuju2 lagu kt org..kekeke jiwa pompuan dak...peace.

Stan Kairez said...

citer la Zue ko tuju lagu tue utk saper...Cam dah makin feminin plak ko nie. Wakaka...

aizuemi said...

hahaha.. memang pocik hussain beshhh...

utk pengetahuan.. AKU MEMANG SEORANG PEREMPUAN.. huahuahuahua~