Monday, August 23, 2010

[ JJCM ] - Edisi Buka Puasa II


orait.. ni plak kejadian di Jusco AEON AU2..
sebenarnya perjalanan aku agk panjang pd hari SABTU itu..

bermula daripada Shah Alam..
bergerak menuju ke Pantai Dalam utk pickup kakak aku sorg nih..

Dari Pantai Dalam, aku bergerak menuju ke Damansara..
disebabkan da agk lama aku tak lalu jalan ke Damansara Utama,
ade jalan ditutup dkt dgn simpang TTDI tu..
so, aku telah menyesatkan diri bersama2 kakak aku di area TTDI tu..
konon2 ade la jalan tembus.. alih2 ntah mana hala ntah kitorg redah..
terpaksa ar patah balik... demmit betul..
tapi redah jer ar..

Da sampai destinasi.. aku nak g printing album sebenarnya kat situ..
Alih2... "Adik boleh datang 2 hari lagi tak? Printer kite rosak laaa"
2 hariiiii?????!!!!!!!
Cik Puan BOS aku perlukan HARI INI jugakkkkk~
"Kalau tak bley 2 hari, malam ni boleh datang?"
MALAMMMMMM???????
mana leyyyyy.... aku nk setelkan cepat nih...

Maka dgn itu aku terpaksa bergerak menuju ke Cheras..
Untuk cari tempat printing yg 1 ag tu..
Aduyaii... Cheras?
1 lagi tempat yg da lama aku tak g..
Hhuhuhuhuhuhuhuhu~

Teruusssss gerak dari Damansara menuju ke Cheras..
Sukses~! Aku masih ingat jalan ke sana..
Muhahahhaa... dgn bangganya aku gtau si AMY a.k.a JAMY
yg aku berjaya mencari lokasi tersebut..
2 budak India yg keje kat situ sgt friendly dan sgt kuat menyakat..
shod ba ro je ar ...
especially bile dia cakap.. 'akk ni nmpk je ganaz tp buat salah...'
kepala hot n spicy dia..
aku da wat betul.. dia yg salah..
sibaek mood aku agk baik.. so, aku senyum n ckp.. 'ok, aku tak salah kan???'
ingtkan dlm sejam siap..
rupe2nye bape minit printing album da siap..
wow.. menarik.. i loike...

to AMY a.k.a JAMY..
thanks sbb perkenalkan kepada aku..

oke.. lepas siap printing..
aku roger Cik Puan Bos..
tapi dia inform yg dia ade event..
takpe la... aku ngn kakak aku bergerak ke Jalan TAR..
untuk urusan2 tertentu...
Kesian kakak aku tu..
Lembik da dia temankan aku yg segar bugar..
Muhahahhaha..

Lepas tu,
bergerak la kami ke AU2.. utk .. serahkan barang Cik Puan..
tak jumpe pun takpe.. yg penting ALBUM kena sampai di tangan..

Successfully sampai ke sana..
Paskan je album tu..
Pastu aku dan kakak sibuk g cari tmpt nk bukak poser...

Dan...
Kami jumpe.....
The Black Canyon Coffee...
Di situ lah kami melantak...


ape ke hei aku sibuk amek gambo tisu jer nih...

American Fried Rice.. not bad.. 

cam biasa.. tak hengat nama. but oso sedap...





dan.... setelah beberapa tahun tak jumpe...
aku terserempak budak di bawah ni dgn family nya..
nakal dowh anak dia... hahhahahhahahhaha~

DAYU ...
budak SMKTAI.. sekelas ngn aku...



Orait.. tamatlah episod II Edisi Buka Puasa aku...
tunggu edisi2 seterusnya... akan datang... 


Address : 
Black Canyon Restaurant
G71, Gnd Floor AEON AU2 Shopping Center,
6, Jalan Taman Setiawangsa, AU2,
Bandar Baru Ampang,
54200 Kuala Lumpur
Tel : (603)-42512328


2 comments:

Ermalina said...

sdapnye.. bile nk blnje aku lg hehehhee

aizuemi said...

hahha.. banje ko? hurmmm.. tunggu~~~