Tuesday, September 11, 2012

[ Auni ] - Kaki Gamerz di Alamanda


Gambaq da berkurun.. Da jadi tukun da dalam camera Encik Suami.. 
So, apa kata hapdet la sket taruk dalam blog nih.. 


Ni gambaq Encik Suami Excited Gilos bila jumpe LION.. 
Aku pun tatau ni maskot apa..
tapi laki aku duk sibuk cakap KODOMO LION.. 
* aku jeling sambil wat muka konpius jer lerrr... *




 OK Fine.. Aku masuk jugak dalam gambaq ni.. 
Terpaksa patuh pada Encik Suami.. 
hahahhaha.. aku fitnah dia.. 
Aku pun excited gaks.. 
Walaupun aku MASIH tatau tu maskot apa.. 
Ade aku kesssssaaahhhhh~




OKE.. Ni Hari Laen Plak~~

Ade budak teruja sbb dapat duk dlm KERETA baru kaler biru.. 
Hadiah dari Macik Macik Jemah~



Acu Cer TEKA.. Saya nak pegi mana???




Haaa... Mama cakap dia nak bawa saya g arcade game.. 
Aci tengok tajuk Entry arr..
"Kaki Gamerz"


Hmmmm... Besarnya Hello Kitty tu
Tapi... Saya rasa cam kecik sangat jer saya nih.. 
Isk .. Tak puas ati la mama.. 


Haaaaaa... kan saya da cakap.. 
Kecik jer ar Hello Kitty nihhh.. 
Reben pun sama cam saya punyeeee...


Aisyyye.. mama bawak saya main tembak2 Duck.. 
tak menariknyer.. 
NEXT!!!! 


Hmmmm... Pakcik main Drum.. 
Hebatnye Pakcik..
Tapii....

Saya lagi hebat... 
Level 48 .. Level Expert.. 
Ade berani nak cabar saya???


Waktu saya sibuk dgn game.. 
Ayah saya pun sibuk bertarung dgn Pak Cik..
Ayah Menang!!! 


Oke.. ni plak fav Mama saya.. 
tiap kali g arcade.. game ni la diterjahnya~
Ayah saja tak amek gambaq mama nye final score.. 
tak tercabaq oleh ayah.. 
Super Mama!!!
( hahahhaha.. blog aku.. ske aku arr.. )


Hahaha.. game ni game BUKU BERTEMU RUAS..
waktu Pakcik lawan Paktam.. 
Saya nampak macam LIDI dgn BALAK.. hahahhaha~
So, ni baru betul BALAK dgn BALAK.. 
SIapa menang? BALAK paling besarrrrr~



Orait.. sudah penat maka marilah kita MAKAN!!!!

Tamatlah cerita Kaki Gamerz di Alamanda~
Terima Kasih Kerana Sudi Baca...







2 comments:

Farihan said...

auni comel...rindu auni.jom colek auni

Eliss Mie said...

nanti awak dah besar siap la papa ngan mama awak :)