Tuesday, April 12, 2011

[ Movie ] - IDIOTS!!




oke.. another movie yg aku sempat layan..



Film 3 Idiots berkisahkan mengenai dua sahabat bernama Farhan dan Raju yang berangkat untuk mencari kawan lama mereka yang hilang. Dalam perjalanannya, mereka menghadapi sebuah pertaruhan lama yang sudah mereka lupakan, sebuah acara pernikahan yang harus mereka datangi dan acara pemakaman yang berakhir tak karuan. Saat mereka berangkat menuju tempat berbahaya, suatu perjalanan lain dimulai : yakni perjalanan pribadi mereka mengarungi kenangan dan kisah tentang kawan mereka – Rancho dengan cara pemikiran yg sgt berbeza dari masyarakat biasa – yang dengan caranya tersendiri telah menyentuh dan mengubah kehidupan mereka.


Aku recommend suh tgk cite ni sbb bnyk gaks la nasihat, pesanan dan sumthing valuable utk dikongsikan bersama.. Oh yer.. ni bukan cerita baru.. cerita lama.. aku jer yg baru tengok.. 





5 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

serius cerita ni best gila nak matiii!!!!! gelak dr awal smp habis kot.. Part sedih tu xyah cakap laaa... nangis meleleh

CintaZulaikha said...

suka giler citer nih~~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah nengok lagi.

aizuemi said...

sayrah
mmg.. stuju sgt..dan ade part2 mmg mnunjukkan cite ni mmg cite industan pun banyak.. hehehe..

zulaikha
sy puunnnn~

elis
tgk la.. beshh~ tp.. citarasa setiap org tak sama kan?

adeqs comeyll said...

btol3...
best3...
xbusan n menarik~ :D