Thursday, October 07, 2010

[ Vacation ] - Kenangan Padang - Bukittinggi - DAY 03

Hari ke-3 kami di Bukit Tinggi.. Aktiviti kami hari ini memerlukan kekuatan mental.. Sebab kami perlu melalui jalan yg agak mencabar.. untuk menikmati pemandangan indah di Tasek Malinja..

Obral yg bermaksud Lelong.. 
Sgt Murah.. hanya Rp.75.000 sahaja.. 
Encik Suami sy da berjaya angkat 1.. hehehhe.. 

Chantek kan pemandangan di sini.. Saya sgt suka lepak di kedai ini.. 
Subhanallah.. Sungguh Indah Skali~

Shaye shangat tembam~

Superb Ladies.. muhahaha.. 

Inilah Rumah Kelahiran HAMKA..
Siapa HAMKA?

Ni HAMKA.. 

muke teruja di Kedai Helm... di sana, orang pangge helmet = HELM.. 
kat sini.. wa angkat 1 helm.. tak la chantek sgt.. tp sy suke.. 
dan paling penting.. sy beli saiz budak... heheheh~

minuman kegemaran aku di sana.. kalo bley, sume kedai aku nk order teh botol nih..
yg beshnyer, teh botol diberikan gratis (percuma) di kedai² kain yg kitorg pegi...
menarik! i loike~!

aktiviti kami sebelum tido di hari ketiga ini.. 
selepas penat membeli belah di Pasar Atas lagi.. 
Karok lagu Indo vs Msia.. heheheh~

Jam Gadang.. kebanggaan Bukit Tinggi.. 


More Stories :
Haji Ikram
ET


6 comments:

miezaniera said...

kalo ada jaket caler pink rase aku pn dh angkat 1...hehehe berbaloi2..

eT said...

haha...jaket pink yer?
helmet pink byk bai..pesal xhangkut? :p

aizuemi said...

kat kedai HELM dia tak tulis OBRAL, bai takmo la beli..

bang am said...

awat laaa hangpa xangkut helmet oren tu bawak balik... betui punya rare.. kat malaysia kompem jpj xtahan... huhuhu

army4war said...

aku macam lost kat kedai jeket tue.. patut kasi angkat satu.. kalau ada yg smart.. cetss..

aizuemi said...

ikram
mmg chantek..tp tu ar..cash da kureng² da tym nih..

mira
utk pompuan pun ade.. tp.. huhuhu~ aku xske sgt..