Wednesday, June 16, 2010

[ We ] - Outdoor Picca - [ Yang Tak Ade Dalam Facebook ]

Pcaye or x, aku baru perasan yg gmbr outdoor aku jz taruk dkt fbook n xtaruk kat Cari Selipar Jepun aku nih.. so, skrg ni aku nk share sedikit sebanyak gambar yg ade.. jgn busan tgk gambar2 kitorg.. hehehhee~


plus.. thank 2 iejat, pejal and dikmatt [ www.saycheese2u.com ] selaku photographer pada hari Outdoor tersebut.. dan tak lupe buat Qusam selaku tukang pegang Speedlite a.k.a Lampu Kelajuan.. Buat 1 lagi pasangan pengantin pun nk ucap tq jugak, sebab jadi pasangan utk pose.. hehehhe~




Daripada Iejat :

xsangka wa pakai kasut tinggi ni.. saket kaki wa ooooo...

chanteknye kakiku.. hahahhahah~

Peace No War.. ahaks~

da x larat bgambar da nih.. baring2 pun leh jadi pose.. kan kan kan.. 




Hasil Si Pejal :


dia leh maen2 waktu wa tgh marah.. geram den~! patut ar tinge capang.. 

ganaznye wa pose.. 

muahhhhhsss... 

he loves me.. he loves me not.. he loves me.. he loves me not.. he loves me.. he loves me not... 




Snap² Dikmatt :


opis sape nih?

heeeeeyyyaaaahhhhh.. amek kau~!

welcome to our new world.. not black parade.. 

tak baek ar.. buli orang~

hehehe.. sape dpt agk gmbr apekah ini?

me.. 

mrHubby.. bajet cool... hahhahahhaha~

MrHubby, Me, Aju and Awiz.. 
Selamat Pengantin Baru.. 
[ da 2 mgu, baru agi ke? ]


9 comments:

eT said...

kasut tu sure kt tangan ko jek kan..hehe

ad said...

jeles...akak x der gmbr2 cam tu masa kawin dulu....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel.teringat ai kawen dulu.hehehehe.

aizuemi said...

et
xde a.. sy pakai kasut tu.. betul..

k ad
leh je kalo nk wat skrg.. hehehe~ outdoor picca..

elis
hehehe.. xpe.. mn2 pengantin pun comei bile tawen..

pejal82 said...

woittt gambo tak edit lagi kasi taruk jugak ka???

aizuemi said...

haha.. xperlu extreme nye editing.. ni pun da chantek gmbr korang~

army4war said...

haha selamat pengantin lama.. perangai ko tak berubah pun.. bagus2 i loike.. tak payah berubah huhahaha

aizuemi said...

muhahaha~ ye ke xberubah? bkn ka aku mjadi smakin baek?

aYu said...

ah zue, sgt sweet foto2 ituh. taktau pulak zue bleh amik gambar2 mcm majalah pengantin :D