Friday, June 11, 2010

[ We ] - Majlis Akad Nikah

bile balek serdang, ru ade masa sket nk select2 gambo waktu akad nikah aritu.. xmo letak bnyk2 takut korg busan lak tgk gambar kitorg.. hehhee~ so.. layan ar ek~

da nak sampai da...

ayah.. menung ka.. awat tongkat dagu?

saycheese.. anda dlm camera~

2 2 tgh ketaq ka?

alhamdulillah.. semoga diberkati dan dirahmati Allah swt..

ni agk2 minit ke berapa?





10 comments:

Along said...

ZUEEEEEEEEE CANTIKNYAAAAAAAAAAA KAUUU.

nak nak gambar time sang suami memakaikan rantai.

SEBAK SIOT.


ok masih sedih tak dapat datang. tapi cinpeng ah kau cun gila nyampah aku hahaha i still love u makcik!

pejal82 said...

ayah menung sambil senyum...
yg rantai tue minit2 ke-90 dah masuk waktu tambahan dah...wakakaka..

Sarah Syazwani said...

wahh2..peluk tu macam da xnk lepas jek..hahaha

Mohd Fadzil said...

Klau Xnk lepas pun xpe coz dah jadi suami isteri. he..he..

Noora said...

zu..congrates..sgt cantikkkkkk...

army4war said...

suka time pakaikan rantai... cuiitt!! (walaupun lambat komen.. ada aku kesah!!)

aizuemi said...

along
slama ni ko nmpk aku x chantek yer..

pejal
aku rasa betul.. da masuk waktu² kecederaan da tu..

sarah
xmo lepas.. xmo lepas..

fazil
xpe.. yg halal xpe..

noora
thanks.. alhamdulillah..

Hazniza Zin said...

ahaks.minit ke brp pun tak kesah la zue .. dapat jgak kitorg amik gmbr bnyk2 angle.hehe

uiks.letak gmbr den kat sini.hehe.curik leh?nk ltk kat FB. :P

AfiQ said...

kak zue!!!! anda.. sangat..... cantek!!!! caiiiiirrr... hahahahaha... waaa.. tahniah2!!! =)

aizuemi said...

mira : apsal komen ko lmbt masuk???

iejat : hahaha~ lupe nk tulis credit to.. sowi ek.. nnt sy edit lik..

afiq : ala.. dulu ko xnk ngorat aku sape suh.. hahahhaha~