Sunday, April 11, 2010

[ JJCM ] - Sushi King.. Mish U So Much~


da lama gilerk babeng tak makan dkt Sushi King..
dz tym alang2 da merayap dkt Midvalley..
perut da berkeroncong plus stress cari barang..


so....
jom makan2...




ni gambar orang yg first tym cuba mkn di Sushi King..
sebelum masuk beria kutuk ..
da makan baru tau sedap..
muhahahha~


* da a set dia yg besar, siap kebas2 set aku plaks.. huhuhu~ *


* eleee.. green tea tu bukan dia minum pun.. pegang tu tipu2 jer.. *


6 comments:

chucky said...

dah bebulan aku x g makan kat sana..
atas sbb2 tetentuuuu

lin muhamad said...

ni cik abang awak eh?hehe

Mohd Fadzil said...

Pasni kita gi try makanan kat tmpt lain plak yerk?

Yong Zahura said...

Laa... orang lain sume dah tau Sushi King tu sodap... Fadzil baru tau??

Ish Ish Ish... *geleng kepala*

Mohd Fadzil said...

Kak Yong.. Kan sy nie byk pantang larangnya dlm makanan.So sebab tue baru tau sedap.

aizuemi said...

chuck.. hehehhehe~
k lin.. yezza.. my ABE~
yong.. biasa a.. lambat~

fadzil.. lenkali mkn jgn memilih sgt.. rugi..