Sunday, July 07, 2013

[ Vacation ] - JJCM di Muo .. At the Night~


Oke.. 
Selepas menjamu selera di petangnya.. 
Kami berehat sebentar di hotel menanti malam.. 

Pada awalnya, kami ingat nak keluar ke Murtabak Singapore JD
tapi cancel bila banyak plak kereta .. 
so, kami decide untuk jalan-jalan jer lar area Pekan Muar nih

Otw to Uptown
Kami terserempak dengan kedai nih..
Sekali taknampak la plak dalam gambo di bawah nih.. 
hehehee~


Oke.. dont worry
Puan Mama da snap Menu nye pulak..
"Muar Soup House"





Apa yang kami order di sana?

Menu Cik Auni : Mee Goreng Mamak Tamao Pedas Tadak Sayo..



Menu Encik Ayah : Rojak Mee 



Menu Puan Mama : Sup Kambing dan Roti ( 2 set roti gua order ooo .. sedap sangat )





Oke.. minuman cam biasa jer.. kitorg takde order yang bukan-bukan.. tapi overall, aku rasa makanan dia sedap especially Sup Kambing dia.. dan semestinya harganya sangat berpatutan... InsyaAllah, tak menyosal den singgah kedai nih.. 

2 comments:

dayana farhana said...

makkk aihhhh.kite org johor pun tak smpi lagi...

aizuemi said...

haha. sy pon sbnrnya pernah jadi orang johor juga.. la la la~

i love Muar..