Monday, May 03, 2010

[ Me ] - A Moment to Remember~


ADA SESUATU UNTUK DIKONGSIKAN BERSAMA KALIAN



04 05 2010

- pada hari ini adik aku bernama Muhammad Qusam me-nyelebrate bdaynya yg ke 16.. da 16 tahun da? kejapnye masa berlalu.. aku teringat lagi waktu dia kecik2 kitorg pangge dia Kepala Besar.. mmg kepala dia besar pun.. hakikat tu.. . Happy Birthday Derrr~


- kembali pada 10 tahun lepas.. inilah hari di mana aku, sibah, shasham dan ila menyambut HasZueNaDila's Day... tak sangka.. cepat masa berlalu.. ini kali kesepuluh kita meraikan hari kita.. miss u guys a lot~



dan pada hari ini juga...


aku akan mengumumkan scr OFFICIALLY nya.. aku bakal menukar status aku drp kraft single kpd double deckers~ solo kpd duet~


OMG OMG OMG~ cam xcaye je.. ALAHAI OMAK, DEN DA NAK KAWEN NI HAAA~~~~~~~


caye x caye.. insyaAllah sebulan yg akan datang.. iaitu pada 04/06/2010 ( Majlis Akad Nikah ) and the nextday is the Ceremony... da tak lama, lagi sebulan je.. sy dengan ini menjemput kalian2 yg mjadi tetamu 'I Love Selipar Jepun' utk hadir ke majlis sy.. siapa nk kad, sila bagi nama dan alamat k... 


buat kawan2 yg aku x maklumkan terlebey awal, jgn kecik ati.. aku ni kan pemalu.. sbb tu aku tak gtau.. k k k.. doakan kebahagiaan aku & fadzil sehingga ke akhir hayat.. 





11 comments:

eT said...

alamak zue...
5hb tu aku kt kelantan kot...
adewhh....

aidanisme said...

tahniah....

welcome to the club bebeh

kihkihkih

Anonymous said...

congrats zue....
dh nk kawin bdk kenit ni...
-kak zai

Okie dOkie said...

wah dah nak kahwin kak zue.
selamat pengantin baru yea. ;)

Anonymous said...

cam tak caya jer ko nak kawin zue....hahah..teringat main game pikachu sama2 dgn ko...hahhaha...cuba teka siapa aku..

miss nina said...

terima kasih atas jemputan

tahniah azue :)
* tak dapat attend la-majlis abg long saya nikah 05.06.2010

~semoga berbahagia

k.mus said...

yeye.. budak kecik nak tawin2,taniah zue.. akak nak gi majlis umah zue,tapiiiiiiiiiii.. 5/6/10 maybe akak otw ke terengganu.. huhuhuhu cam ne tu.

Y@nty said...

Hi Zue,

Lama tak bercerita...
Wow...aku tak caya! but neway Congrtassss....

Anonymous said...

tahniah mak incek...~

pejal82 said...

dah nak kawen???awat aku tak tau nie....ahakzsss

Kancilbiru said...

phewitt..selamat pengantin baru....