Tuesday, December 06, 2011

[ Vacation ] - Aksi Underwater Di Desa Waterpark .. Nyamannnn~

Isnin Pagi ... Semua Bercuti kecuali Atok dan Awiz ... Kami da plan utk pegi bersuka ria di DESA WATERPARK .. Dekat jer kan? Hehehe .. Kalau buat Family Day kat sini pun menarik .. tatau la kalau ade orang rasa jauh dan mahal jugak dengan harga RM24/= dewasa dan RM17/= kanak2 .. Hehehe.. ( walhal.. aku pun terasa sedikit mahal la jugak kalau aku ada 2 3 org anak.. )



Di Pintu Depan Desa Waterpark~!
Mr Qayyim as photographer~


Aisyah Safiya maintain isap jari tuuu....


Aku bersama Mr Qayyim and Lebah Kecik ~!


Bersama Encik Suami dan Eizz Zikri Harris~ 


Apsal aku sorg jer gegel nih .. hehehhe~



Adik2 aku tgh tak sedar diri.. hilang kawalan .. hilang akal ... gembira tak hengat donia~!



Penyu bernama Eizzah Nur Harris .. 


Adik2 ku~!


Agak2 apokah ini????
[ Aksi Underwater ]


Haaa... 2 budak yg selalu dibuli oleh kakak2 nya... 
[ Aksi Underwater ]


Hero Underwater .. Underground .. Underwear
[ Aksi Underwater ]



Me with my younger sister~
[ Aksi Underwater ]



Dgn Encik Suami .. Yang dia sibuk wat iklan gigi tu kenape laa.. .
[ Aksi Underwater ]





4 comments:

CintaZulaikha said...

seronoknya....

eT said...

sonok weh main air..heehe

aizuemi said...

CintaZulaikha
enjoy sokmo g maen ayer ngn bebudak nih.. sme stok x sedar diri...


eT
jgn risau.. penang.. penang.. penang...

Ermalina said...

nk mai penang ke? hehe :p

sronoknya main air.. guna kamera apa 2?