Thursday, July 28, 2011

[ Me ] - Auk Aja Lah~



Kebanyakan n3 blogger² hari ini berkenaan dengan 



Bukan senang kita nak tgk penyokong seramai 80k++ 
memenuhkan Stadium Nasional Bukit Jalil
untuk menyaksikan game negara kita.. 


Tak kisahlah sama ada tergolong dalam golongan : 
Orang yang mmg tau pasal bola.. 
Orang yg mmg maen bola.. 
Org yg x pnh kenal pun mana2 player bola rimo malaya selaen apek..
 Orang yang tak pernah amik kisah pasal bola sblum ni.. 
Orang yang tak pernah tau RULES pasal bola lgsung.. 
Orang yang tak tau maksud OFFSIDE.. ( hahaha.. ni tuju kat Kak Mah )
Orang yg tatau game tu best ke tak.. 

Semua menyuarakan laungan "AUMMMMMM"...



Yang tak dapat ke Stadium.. 
Nonton di Kedai Mamak, Kedai Makan.. 
Nonton bersama keluarga atau kawan² di rumah..


Turut sama² terjerit terlolong.. 
"AUMMMMMMM"...



Tapi.. 


Permainan semalam agak mengecewakan.. 
Semangat dah ada.. Tapi kelihatan tak teratur.. 
Aku nmpk kelam kabut.. 
Huhuhu~
Aku sangat² mharapkan corak permainan kemas dan cantik.. 
Apakan daya.. 
Mungkin belum tiba masanya lagi.. 

( aku ingt kalo menang, de harapan Najib bagi cuti .. hahahhaha )



AKU TETAP SOKONG HARIMAU MALAYA~
dan berharap kita belajar daripada kesilapan.. 









4 comments:

eT said...

aummm.....

adeqs comeyll said...

adakah Kak Mah itu my eldest sister???
haha~

army4war said...

rrooooarrrrrrrrrrrrrr~!!!!

aizuemi said...

et
miaww..miawwww..

adeq
x syak lagi.. hehehe

mira
tu bunyi singe.. syuhhhh.. g maen jauh2~