Tuesday, November 09, 2010

[ Futsal ] - Persediaan Menghadapi Sukan Interkampus..

baru aku perasan.. da lama gaks tak hapdet n3 baru .. hurmmm .. kesibukan mlanda diri .. sibuk la sangat kan? 

coret² sikit pasal Sukan Interkampus yg bakal berlangsung minggu depan.. Skuad futsal UiTM Shah Alam tahun ni agk suam² kuku.. takde training mcm 2 tahun lepas.. minggu depan nak game, minggu ni baru start nak training.. sedangkan di cawangan² lain, sume da fit dan sume da ade tektikal masing²..

persediaan aku?

lihat gambar di bawah... 


ni adalah usaha yg paling penting dalam persediaan aku..



strategi permainan.. saya selaku WING..
( futsal 5 org je.. apsal aku nye player smp 11 org? buat² blur.. muhahahhaha~ )



hehehe.. ape kaitan gambar ni ek?



OO.. style mo ader.. wakakkaka..


so.. itulah persediaan aku untuk sukan staf antara kampus nih.. interkampus..




10 comments:

Farihan said...

GUD JOB LAH BEB AKU KAGUM TERSANGAT LER NIE..KAGUM GILER..GILER KAGUM..UISSHHH KAGUM AKU...SEMOGA BERJAYA...NANTI AKU G TENGOK EKS KALO ADER MASA

azieda razak said...

alamak...
tak paham seh...

aizuemi said...

maro :
org laen training ats padang.. aku training dpn WS.. hahahhaha~ aku tau ko kagum kan?

azie :
cait.. ko tak paham?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terkagum aku weyyy..dialam maya ajer ko berlatih :p

aizuemi said...

takpe elis.. praktis make perfect.. muahhahahahha~

wANieYZ said...

klu men di alam maya ni agak2 kuar peluh x? hehehee

chucky said...

turun trening gai-jin

aizuemi said...

wani
bpeluh nih.. bjerut basah da nih

chuck
baek!

Atia Adina said...

eh...sama ke berlatih di alam maya ngan reallll....skit lagi pancit plak.....

aizuemi said...

kak ad
xpe.. pray for the best..