Thursday, August 28, 2008

If You Are Alone..


wpun jauh.. tak semestinya aku dah tak leh jadi kawan baik kan? cuma tak semua kita boleh share mcm dulu kan? dia tak perlu risau, aku akan sentiasa ada di saat dia perlukan aku.. [ tapi dia perlukan aku lagi ke? xkisah la]

wo ai wo mama... wo ai wo papa.. wo ai wo de xiong di jie mei.. wo ye ai wo de peng you~ but sumtimes aku tertanya2, ade ke org sayang aku? sejak berlakunya beberapa perkara kebelakangan ni, susah untuk aku percaya kepada perkataan 'AI'.. aku tak rasa ada sesiapa sayangkan aku.. akan tetapi.. next paragraph please!

aku terjumpe sumthing dekat web setelah aku seybok2 search tadi... dan.. aku rasa betul jugak... pedulik ape aku sapa yg sayang aku.. as long as aku sayang sume orang di sekeliling aku~!

Time to stop asking who loves you!
Share your love and everybody will love you too.
Let us not love with words or tongue but with actions.
Always remember,
love bears all things,
believes all things,
hopes all things,
and endures all things.

Love never ends.
Love makes the world a better place!

2 comments:

hazniza said...

poem tu ..btul2 sedarkan kita .. btul ar.. pedulik apa kan??takyah risau2 sape nk syg kita .. sbb kita tau ALLAH sygkan kita .. kita je kdg2 terlupa nk tnjuk syg kat ALLAH ..

- skrg ni dh tak kisah .. bagi je kasih sayang kat sape saje .. famili,kwn2,kakak2..adik2..jiran2 ..binatang2 ... ;)

aizuemi said...

yup.. Allah sayang kita, mak ayah kita pun sayang kita.. cuma kita je selalu terlupakan mereka...

weh... binatang pun ade syang kita ek?