Monday, July 05, 2010

[ JJCM ] - Citarasa Padang Pasir.. La konon~


ada kisah di sebalik tajuk itu.. hanya ex-aqua sengal je yg tahu... hanyalah hiburan buat along dan maro yg sedang tensen tensi.. exAqua.. siapa sentap sila tarek balek sentapan anda.. hokey~


Kakak : Ala.. nk mkn ape nih... 
Along : nmpk cam semua sedap.. hurmmm .. ( sambil cungkil2 jerawat.. )

tgn kakak : ni ni ni Humus Mukus ni sedap tak?
maro : sedap la kot.. acu cuba try test.. ( aisshh.. jgn la pilih mahal2.. )
yana : hurmm.. akk sebelah tu makan ape ek.. 


* gua promote ni agk2 D'Arab nk bagi ape kat aku? *

Chicken Kabsah.. rasanya la.. 

ini aku yg order.. sgt sedap dan lazat.. nyummie.. ape namanye nih ek..

ni la Humus Mukus .. lalala~ sedap.. 

Muka along yg sedang tensen.. tp sempat maen peace2


muke bahagia sebelum mula mengketedarah~

ni pun sama.. apsal along peace camtu plak? 

ni setelah selesai mengketedarah.. hebatnye bebudak ni melantak.. 

MASUK SYURGA KAH KITA?
( rasanya tomato2 dan timun2 itu akan memanggil2 kita beb.. )


Alamat :
D'Arab Cafe
Lot 3, Kompleks Anjung 7
Jalan Zikron B 7/B
Section 7
Shah Alam

Tel: 017-6821700/019-3375959

** dan aku baru tau bila aku wat reservation tadi, diorg ade bukak dkt area Jakel.. **


10 comments:

aidanisme said...

kat mane nih? terliur lak aku..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh, aku pergi yang kat belakang bintang tu.eksklusif sket.hehehe.branch dia aku rasa lah sebab nama kedai sama.

Farihan said...

wakakakakakakaka nama makanan ko order tu chicken aukdah......alahai cmner nie harap separuh sabar dan separuh iman membantu kita

aizuemi said...

aida.. ni kat blakang UNISEL..

elis.. kat sana semak beb.. better cari tempat makan yg tenang.. heheh~

maro.. separuh SABAR dan separuh BERSIH la..

Farihan said...

ehhhhhh silap laksss

Y@nty said...

zoo ...ini betul2 mgunji keimanan aku ni ...aku posa babe! perut aku ni bergelombang dasarrtt...

Y@nty said...

Zoo..aku puasa....yaAllah perut aku ni berkeroncong hebat!!!
sabaq sabaq...

miezaniera said...

eh dimanakah aku? mengapakah aku tiada di situ..ini tidak adil...aku juga ingin dibelanja...

Farihah said...

kakngah selalu mkn sini...then, bile dah tau kesedapan die, kitorg selalu lah suh kakngah tapau bile dtg umah kak ngah..huhuhu..

sgt2 sdp...smbal merah die tu enak..dgn sayur2 tu..then, kedai depan die yg jual air buah tu pun shedap!! terliur.. :))

aizuemi said...

yanti
ele.. diuji bab mkn sket da goyang ke? muhahahhaha

bai
ko xde ek? hehehe.. apsal ko xde?

k farry
wah wah.. siap suh kngah tapau tu.. lenkali jemput la sy skali ye.. bdk2 ni ckp air jagung ye best..

jom k farry.. apa lagi.. ajk k ira nun skali..